Εβελίνα Βαρσάμη: Τι αποκαλύπτει για την επέμβαση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – «Ο γιος μας μάς δίνει δύναμη»

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε στο σπίτι του μετά το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο παρουσιαστής εδώ και τέσσερα χρόνια ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα του 2017.

Πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε ένα ακόμα κρίσιμο χειρουργείο, στο οποίο όπως ανέφερε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη πήγαν όλα καλά.

Η ίδια δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της στο σαλόνι

του σπιτιού της να κάνει το σήμα της νίκης και έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ !!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά».

Δείτε ΕΔΩ την σχετική της δημοσίευση!

Η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε σήμερα (3/4) τηλεφωνικά στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη.

Αρχικά, η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο γιος τους είναι αυτός που τους δίνει δύναμη: «Αυτός ο μικρός είναι η αδυναμία μας. Ο Αλέξανδρος δίνει δύναμη στον πατέρα του, σε εμένα, είναι η μεγάλη μας αγάπη. Γι’ αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε τι σκέφτεται όλα αυτά τα χρόνια που ο σύζυγός της δίνει μια σκληρή μάχη: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία έχουν πάει πολύ καλά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει».

Για το πρόσφατο χειρουργείο, η Εβελίνα Βαρσάμη τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος έκανε αυτό το χειρουργείο την Τρίτη και ευτυχώς πήγε πάρα πολύ καλά. Οι γιατροί έκαναν ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο να φανεί πολύ εύκολο. Ο Κωνσταντίνος είναι από χθες στο σπίτι, δεν πονάει. Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο γιατί δεν φαίνεται τίποτα. Είναι όλα μέσα στα μαλλιά του».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πότε είναι το επόμενο χειρουργείο του συζύγου της: «Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο που θα γίνει στα μάτια του τον Ιούνιο. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Το δημόσιο μήνυμα της Φαίης μας στην Χριστίνα Κοντοβά: «Η αληθινή αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία»

Κώστας Καραφώτης: «Με την Εύη Σαλταφερίδου αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε στην καραντίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα