Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στον γάμο του Marc Jacobs με τον αγαπημένο του

To περασμένο Σάββατο ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο του, Charly Char Defrancesco. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μια πολύ όμορφη τελετή στη Νέα Υόρκη ενώ αργότερα ακολούθησε πάρτι με λαμπερά ονόματα από τον κόσμο της μόδας και της showbiz.

To ζευγάρι φόραγε καρφίτσες από διαμάντια που απεικόνιζαν πιγκουινάκια (επειδή οι πιγκουίνοι μένουν μαζί για πάντα), ένα δώρο

που ο σχεδιαστής και ο αγαπημένος του δέχτηκαν από τον Design Director των οίκων μόδας Miu Miu και Prada, fabio Zambernardi. Όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν από ένα φούτερ ως δώρο με υποσημείωση που έγραφε: «Ήρθα στον γάμο του Marc και του Char και το μόνο που πήρα είναι αυτό το φαρδύ φούτερ.»

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Kate Moss, Kaia Gerber, Bella και Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Christy Turlington, Rita Ora, Εrika Jayne, Katie Grand, Anna Sui, Pat McGrath, Phoebe Philo.

Οι αδερφές Hadid πήγαν στον γάμο με κοστούμια, μια μόδα που ξεκίνησε η Cara Delevingne όταν είχε πάει στον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας με σμόκιν και καπέλο.

Η Bella επέλεξε μαύρο φαρδύ παντελόνι, τοπ με κορσέ και μαύρο blazer, ενώ η Gigi προτίμησε κοστούμι σε λαδί απόχρωση με διαφανές τοπ και κίτρινο τσαντάκι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα καπέλο.

Το κοστούμι είναι ένα είδος ρούχου που είχαμε συνθηθίσει παλαιότερα να φοράμε μόνο στο γραφείο. Φέτος το συγκεκριμένο outfit φορέθηκε πολύ και σε άλλες στιγμές και φάσεις της καθημερινότητάς μας και όπως είδες παραπάνω πλέον θα το βλέπουμε ακόμα πιο συχνά και σε γάμους ως επίσημο ένδυμα για γυναίκες! Εσένα πώς σου φαίνεται αυτή η ιδέα; Θα πήγαινες σε γάμο με κοστούμι;

Διαβάστε ακόμα:Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιάζει με φλοράλ φόρεμα στο YFSF (φωτό)

Μαύρο blazer! Δες πως το φορούν οι fashionistas αυτή την Άνοιξη!

Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Vassilis Zoulias- Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους

Keywords
Τυχαία Θέματα