Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν θέλω να βλέπω αυτή τη σειρά, σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα»

Το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Επικίνδυνες σχέσεις» έδωσε χτες (9/1) η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για τις επαναλήψεις της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», που προβάλλονται με επιτυχία μέχρι και σήμερα.

«Παναγία μου, αυτό είναι πολύ κακό, γιατί εγώ το βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό πολύ», ανέφερε με χιούμορ η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια, όταν τη

ρώτησαν πώς θα της φαινόταν ένα πιθανό remake, η ίδια απάντησε: «Τι να κάνω ακριβώς; Που ήμουν 23 ετών και είμαι 44. Τι να κάνει η Μαρίζα τώρα, για πες; Νομίζω ότι δεν θα δεχόμουν και δεν θα μπορούσε και να γίνει, γιατί ήταν η μαθήτρια με τον δάσκαλο».

Τέλος, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε τη δική της ξεχωριστή πρόταση, λέγοντας: «Θα μπορούσα όμως να κάνω τη μητέρα της μαθήτριας που ερωτεύεται τον δάσκαλο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα το έκανα με μεγάλη χαρά».

Διαβάστε επίσης:

Πάολα: Η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον της μετά το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή -«Έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2μιση χρόνια»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου -Το σχόλιο για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Survivor All Star: Ο απαιτητικός αγώνας και η οικειοθελής αποχώρηση που σοκάρει τους παίκτες

Keywords
Τυχαία Θέματα