Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου -Το σχόλιο για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής 9/1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία

βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το πρωί της Τρίτης 10/1, ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας και πολύ καλός της φίλος, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο και για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι πρωτίστως φιλικά. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο. Είχαμε βρεθεί ήταν να πάμε κάπου και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το χαρμόσυνο γεγονός. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσο για τον αγαπημένο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνο Δανιά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως «ο σύντροφός της είναι ένας υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος».

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η on camera ενόχλησή του -«Δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι αυτό»

Δημητρακόπουλος για Φιλιππίδη: «Αν το δικαστήριο σταθεί στο κίνητρο των τριών γυναικών, θλίβομαι ως δικηγόρος»

Νίκος Κουρής: Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα