Ευαγγελία Συριοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, Στράτο Πατσατζής. Το ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2021 υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο παιδί του, ένα αγοράκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη του.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται αρκετά χρόνια στο προσκήνιο λόγω της δουλειάς της, όμως ανήκει στη κατηγορία των καλλιτεχνών που θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να απασχολούν τα Μέσα μόνο με τη δουλειά τους. Σε μία από τις συνεντεύξεις

της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε δηλώσει για τον Στράτο Πατσατζή:

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλιας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη.

Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

Η ηθοποιός σπάνια επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, βέβαια, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της από την παραλία.

«Εγώ και εσύ μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Οικονομόπουλος: Ακύρωσαν συναυλία του στην Κέρκυρα – «Το θέμα θα έχει την ανάλογη νομική αντιμετώπιση»

 Χρήστος Δάντης: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

 Ο Στέλιος Λεγάκης θα γίνει πατέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα