Ευαγγελία Αραβανή: “Δεν θέλω να κατακρίνω αυτό που συμβαίνει με συναδέλφους, αλλά…”

Η Ευαγγελία Αραβανή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της θέματα. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση της με τα social media.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τις πληρωμένες αναρτήσεις που γίνονται στο Instagram, τονίζοντας πως θεωρεί ότι είναι μια “φούσκα που θα σπάσει”. Μάλιστα, ανέφερε πως η ίδια προσπαθεί

να μην αναρτά πολλές εικόνες με διαφήμιση προϊόντων.

«Ισχύει αυτό, χωρίς να θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω, καθώς έχω και εγώ κάποιες συνεργασίες που προβάλλονται κατά καιρούς στα social μου. Δεν θέλω να κατακρίνω αυτό που συμβαίνει με συναδέλφους, αλλά κάτι τέτοιο εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Δεν θέλω να ζω μέσα από ένα κινητό και έτσι είμαι πιο επιλεκτική σε ό,τι κάνω. Επιπλέον, πιστεύω πως ο κόσμος έχει κουραστεί λίγο με όλο αυτό. Είναι μια φούσκα, η οποία όπου να ’ναι θα σκάσει. Αυτό το βλέπω και από εμένα. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει περισσότερο μια φωτογραφία από μια ωραία στιγμή της καθημερινότητάς μου, παρά μία με την οποία θα προσπαθώ εμμέσως να προωθήσω ένα προϊόν», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει τα τέσσερα παιδιά της στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα