Προβλέψεις Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αν και κάθε πρωί που ξυπνάς ορκίζεσαι να αλλάξεις την καθημερινότητα και τη ζωή σου, μέχρι να ντυθείς και να φύγεις από το σπίτι σου το έχεις ήδη ξεχάσει. Ως πότε θα το συνεχίζεις αυτό;

ΤΑΥΡΟΣ

Σε συμβουλεύουμε αυτό το διάστημα να μην συζητάς με όποιον βρεθεί στο δρόμο σου όλο το ερωτικό σου παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις και να βρεις κάποιον που θα σε ξετρελάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πως όλοι στην έχουν στημένη στη γωνία και θέλουν να σε κατακρίνουν για ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνεις. Μήπως είναι στο

μυαλό σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου έχει λείψει πολύ μια σχέση, να είσαι με τον άνθρωπό σου, να προγραμματίζετε μαζί την καθημερινότητά σας κτλ. Σε συμβουλεύουμε να βρεις και να τον ψάξεις, αντί να τον περιμένεις κλεισμένη σπίτι σου.

ΛΕΩΝ

Ένας φίλος σου τελευταία δεν σου συμπεριφέρεται πολύ καλά. Στην αρχή έκανες μεγάλη υπομονή, όμως πια είσαι έτοιμη να πας και να τον βρεις και να του ζητήσεις εξηγήσεις. Μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα για σένα είναι τέλειο για να ξεκινήσεις να τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αργοπορείς και μην τις αφήνεις για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι ακόμα σε στάδιο απομόνωσης από όλους και από όλα. Σύντομα όμως θα αρχίσεις ξανά να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε εντάσεις και καυγάδες, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική. Δώσε τόπο στην οργή και συνέχισε χαλαρά την ημέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα θελήσεις να μιλήσεις με τους φίλους σου και να τους πεις όλα όσα σε προβληματίζουν, όμως εκείνοι δεν θα σε ακούσουν με προσοχή και συνεχώς θα αλλάζουν θέμα. Εσύ πως κάθεσαι πάντα και τους ακούς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταία σε έχει πιάσει το ανικανοποίητο. Ούτε σε αρέσει κάτι, ούτε σε γεμίζει, ούτε σε ευχαριστεί. Σταμάτα να γκρινιάζεις και ανέλαβε δράση για να τα κάνεις όλα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σύντροφός σου δεν σου δίνει τελευταία μεγάλη σημασία και αυτό σε έχει στενοχωρήσει αφόρητα. Πριν εξαντλήσεις το θέμα αυτό με τις κολλητές σου, μίλα κατευθείαν μαζί του και ζήτα του εξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου το τελευταίο διάστημα δεν σε γεμίζει καθόλου και ψάχνεις για μια άλλη. Κυνήγησέ το λίγο ακόμα και σύντομα θα σου γίνει μια πρόταση σούπερ δελεαστική.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα