Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την κέρδισε στον Νίκο Οικονομόπουλο

Τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική ζωή της Ευαγγελίας Αραβανή βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο τους τελευταίους μήνες. Mετά το τέλος του My Style Rocks συμφώνησε με τον ANT1 για το Dancing with the stars ενώ ο έρωτας ή αλλιώς ο Νίκος Οικονομόπουλος της ”χτύπησε την πόρτα”.

Η ξανθιά παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην Real

και δήλωσε: «Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω. Στο Νίκο με κέρδισε ότι είναι ένας αληθινός άντρας. Και αυτό σπανίζει στις μέρες μας». Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν της ταιριάζει και τόνισε: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις θέλουν καθημερινή φροντίδα και προσπάθεια. Κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και, φυσικά, να το δείχνουμε. Εγώ τον γιορτάζω κάθε μέρα!».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν ο γνωστός τραγουδιστής την εμπνέει για να κάνει οικογένεια και παιδιά απάντησε: «Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που αφορά εμένα και τον ίδιο».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης στον… ΑΝΤ1!

Keywords
Τυχαία Θέματα