Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/2

Η μόδα είναι η τέχνη που ανακυκλώνεται με κινηματογραφική ταχύτητα. Γι’ αυτό και οι τάσεις της φεύγουν και έρχονται ξανά με πιο δυναμικό τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αγαπημένο και σούπερ κομψό πουά, γνωστό και ως polka dots, που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν και μας ταξιδεύει στη δεκαετία των 70’s, υπογραμμίζοντας κάθε εμφάνισή σας μια girly και ρομαντική νότα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα φόρεμα από την Desiree Fashiion. Girly, κρουαζέ, μίνι, με τρουκάρ μανίκια σε άσπρο και μαύρο πουά. Το look της που έφερε όπως

πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μοβ καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μοβ σκιές, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα glossy nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο.

Το fashon tip της ημέρας: Το πουά αποτελεί το μοτίβο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Οι πιο τολμηρές συνδυάστε το πουά με ένα διαφορετικό πουά για ένα τέλειο ρετρό αποτέλεσμα.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/2

Keywords
Τυχαία Θέματα