Εύα Αντωνοπούλου: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους

Η Εύα Αντωνοπούλου άνηκε αρκετά χρόνια στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και την Τετάρτη (31/5) ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού αποχαιρέτησε σήμερα το μεσημέρι το τηλεοπτικό κοινό και λίγες ώρες μετά ακολούθησε και η ανακοίνωση του σταθμού.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, ευχαριστώντας την για τη συνεισφορά της.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Ο

ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια.

Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η συγκίνηση της Εύας Αντωνοπούλου στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ – Όσα είπε στον επίλογό της

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ, λοιπόν, από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, τεχνικούς, δημοσιογράφους, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες που είναι τώρα εδώ κοντά για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», ανέφερε συγκινημένη η Εύα Αντωνοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με την Λάουρα Λάτσιου, μετά τη δημοσίευση των κοινών φωτογραφιών

Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο έχει έρωτα με τους ηλικιωμένους: Ποιοι είναι οι διάσημοι πρώην της

Άννα Πρέλεβιτς: Μας δείχνει όσα έγιναν στον γάμο της μέσα από 10 φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα