Έτσι θα αποκτήσεις τα μακριά μαλλιά των ονείρων σου

Το παραδέχτηκα χθες και θα το παραδεχτώ και σήμερα: Πάσχω από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Σε απλά Ελληνικά, σημαίνει πως θέλω να έχω μακριά, πολύ μακριά μαλλιά όπως οι celebrities που χαζεύω στο ίντερνετ. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εύκολο τόσο για εμένα όσο και για πολλές ακόμα. Ο λόγος; Δεν είναι όλα τα μαλλιά τα ίδια και δεν μπορούν όλα τα μαλλιά να μακρύνουν πολύ… ή μήπως όχι; Το έψαξα βλέπεις και γι᾽αυτό παρακάτω θα βρεις 5 τρόπους για να σε βοηθήσουν να μακρύνεις τα μαλλιά σου (και εμένα μαζί)

εύκολα αλλά να θυμάσαι: θα χρειαστεί θυσίες, υπομονή και μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο που φέρεσαι στο κεφάλι σου…

#1 Κάνε μασάζ
…στον εαυτό σου! Μην λούζεσαι βιαστικά… πάρε το χρόνο σου και κάνε μασάζ στο κεφάλι σου. Θα τονώσεις την μικροκυκλοφορία στο δέρμα του κεφαλιού κι έτσι θα δυναμώσει ο θύλακας της τρίχας. Επίσης, τα σαμπουάν έχουν τόσα θρεπτικά συστατικά που δεν προλαβαίνουν να δράσουν όταν σαπουνίζεσαι στα γρήγορα και τα ξεβγάζεις. Χαλάρωσε τον εαυτό σου με ένα ωραίο μασάζ και θα δεις διαφορά, believe us!

#2 Κουρέψου
Ναι, ναι είναι οξύμωρο και αν πάσχεις κι εσύ από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ μιλάμε για τον χειρότερό σου εφιάλτη. Περίμενε! Δεν εννοούμε να κόψεις καρέ, απλά να καθαρίσεις τις νεκρές, κατεστραμμένες άκρες που φθείρουν το σύνολο των μαλλιών σου. Αν κουρεύεσαι λίγο και συχνά θα δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν γρηγορότερα από ποτέ. Και δεν το λέμε εμείς! Οι ειδικοί το λένε!

#3 Πάρε βιταμίνες
Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, το ξέρεις… κάντο! Υπάρχουν ειδικές βιταμίνες για τα μαλλιά αλλά και μια απλή πολυβιταμίνη που περιέχει ένα σύμπλεγμα από Β βιταμίνες και βιοτίνη αρκεί. Δυνάμωσε τα μαλλιά σου εσωτερικά και θα τα δεις να μακραίνουν σε απίστευτους ρυθμούς.

#4 Χαλάρωσε με το styling
Τα θερμά εργαλεία φθείρουν τα μαλλιά, δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Αν ο στόχος σου είναι να μακρύνεις τα δικά σου άσε στην άκρη την πρέσα και το σίδερο και υιοθέτησε τα όμορφα up do που σου προτείνουμε συχνά πυκνά εδώ στο faysbook.gr. Και μην ξεχνάς! ΜΗΝ χρησιμοποιείς λαστιχάκια με μεταλλικούς συνδέσμους… σπάνε την τρίχα.

#5 Τελείωσε με κρύο νερό
Ναι, χειμωνιάζει και κάνει κρύο. Ναι, το ζεστό μπάνιο σε χαλαρώνει και αναρωτιέσαι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές «Γιατί ω Θεοί να τελειώσω με κρύο νερό»; Γιατί το κρύο νερό σφραγίζει τα λέπια της τρίχας που ανοίγουν με το ζεστό κι έτσι δεν φθείρονται τόσο. Και το καλύτερο; Λάμπουν απίστευτα, αρκεί να το δοκιμάσεις μια φορά και θα καταλάβεις.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το tip θα σώσει τα μαλλιά σου στην παραλία!

Summer Beauty: Οι κρέμες που σου είναι απαραίτητες!

10+1 λάδια προσώπου για κάθε ανάγκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα