Έτσι θα αποκτήσεις επιδερμίδα έτοιμη για το κόκκινο χαλί σε 5 μέρες!

Η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου και… ανεπίσημα της μόδας και της ομορφιάς, έρχεται την Κυριακή. Ο λόγος φυσικά για την απονομή των βραβείων Όσκαρ που είναι αυτό το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο! Μας μαγεύουν τα outfits kai τα beauty looks των σταρ

αλλά περισσότερο από όλα, θαυμάζουμε το άψογο δέρμα τους… Μα πως είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε το δέρμα μέσα σε τόση λάμψη και τόσο μακιγιάζ θα αναρωτιέσαι. Μα χωρίς μια καλή βάση, κανένα look δεν αναδεικνύεται όπως πρέπει. Το όμορφο δέρμα αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση 100% και εμείς έχουμε τον τρόπο ή μάλλον… τους τρόπους για να κάνεις το δικό σου δέρμα red carpet ready sε 5 μόνο ημέρες. Έχουμε και λέμε…

#1 Πολύ νερό!
Η ενυδάτωση του δέρματος ξεκινά πρώτα από μέσα και το νερό είναι η σωτηρία σου. Ακόμα και αν νιώθεις πως πίνεις αρκετό νερό, αύξησε την ποσότητα που πίνεις και θα παρατηρήσεις διαφορά άμεσα!

#2 Ενυδάτωση
Πάλι το ίδιο θα σου πούμε αλλά τώρα από έξω προς τα μέσα. Μια καλή κρέμα για το πρόσωπό σου ε π ι β ά λ λ ε τ α ι! Η καλύτερη, δοκιμασμένη και με αποδεδειγμένα άμεσα αποτελέσματα είναι η κρέμα Eva Belle day cream SPF 15. Σου παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ παράλληλα προωθεί την αναγέννηση και αναζωογόνηση του δέρματος, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς επανόρθωσης των λεπτών γραμμών και βαθιών ρυτίδων. Με λίγα λόγια, λειτουργεί προς όφελός σου όλη την ημέρα και σε προστατεύει και από τον ήλιο.

#3 Καλός ύπνος
Μπορεί το 8ωρο να μοιάζει με… όνειρο απατηλό αλλά η ξεκούραση είναι το α και το ω (μετά την ενυδάτωση) για μία επιδερμίδα πραγματικά υγιή που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω. Συνεπώς προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς. ΑΝ δεν μπορείς να κοιμηθείς πολλές ώρες, φρόντισε έστω ο ύπνος σου να είναι ποιοτικός γι᾽αυτό κλείσε το κινητό και την τηλεόραση όσο κοιμάσαι.

#4 Το μυστικό όπλο
Όλα καλά με το νερό, την κρέμα και τον ύπνο σου αλλά μιλάμε για red carpet ready επιδερμίδα σε 5 μέρες και όπως αντιλαμβάνεσαι χρειάζεσαι λίγη επιπλέον βοήθεια. Θα την βρεις στα Eva Belle Boosters! Eίναι οι μαγικές σταγόνες που συνδυάζονται με την κρέμα ημέρας ή και με το μεικάπ σου και λειτουργούν εντατικά για να ανανεώσουν ή για να αποτοξινώσουν την επιδερμίδα σου. Συγκεκριμένα, το Eva Belle Detox Booster αποτοξινώνει και αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη της. Το Eva Belle Restore Booster χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δύο εναλλάξ για maximum αποτελέσματα.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, το δέρμα σου δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις λαμπερές επιδερμίδες των σταρ και αυτό σου το υπογράφουμε… εμείς και η InterMed!

Διάβασε ακόμα:

Ας μιλήσουμε λίγο για την μαγεία της διπλής αλογοουράς…

Γιατί ξεχάσαμε τα #MatteNails;

OMG! OMG! OMG! Οι πατάτες των ΜcDonald’s μπορεί να είναι η απάντηση στην τριχόπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα