Έτσι θα απαλλαγείς από τα σπυράκια στην πλάτη ΑΜΕΣΑ!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μισούμε στο σώμα μας περισσότερο ίσως και από την κυτταρίτιδα, αυτό είναι τα σπυράκια. Συγκεκριμένα τα σπυράκια στην πλάτη που πολύ απλά μας κάνουν να μην θέλουμε να την δείξουμε. Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η εποχή που το συγκεκριμένο πρόβλημα εντείνεται, αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να σου πούμε πως θα απαλλαγείς και θα προστατευτείς από τα σπυράκια

ΑΜΕΣΑ!

Πρώτα όμως ας ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Τα σπυράκια στην πλάτη ναι μεν μπορεί να οφείλονται σε ορμονικά προβλήματα αλλά δεν φταίνε μόνο οι ορμόνες μας για την εμφάνισή τους. Ο ιδρώτας και το σμήγμα που παράγεται από το δέρμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ παράγοντες που προκαλούν σπυράκια συνεπώς το πρώτο βήμα είναι η καθαριότητα. Ναι, ξέρουμε, κάνεις συνέχεια μπάνιο αλλά το θέμα δεν είναι να μπαίνεις κάτω από το νερό και να σαπουνίζεσαι. Το θέμα είναι να σαπουνίζεσαι με τα σωστά προϊόντα! Για την περιοχή της πλάτης λοιπόν προτείνουμε να επιλέξεις ένα καθαριστικό με σαλυκιλικό οξύ που αποφράσσει τους πόρους και ο αφρός καθαρισμού AcnoFix Foam με 2% σαλυκιλικό οξύ είναι τέλειος!

Ναι, απευθύνεται στο πρόσωπο αλλά και η πλάτη σου δεν θέλει φροντίδα; Χρησιμοποίησέ τον τοπικά για αντιμετώπιση και προστασία από τα σπυράκια. Αν ωστόσο γυμνάζεσαι πρέπει να λάβεις ένα ακόμα μέτρο! Κανονικά θα πρέπει να κάνεις ντους ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μετά την προπόνησή σου αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτείνουμε να έχεις στην τσάντα σου τα AcnoFix Wipes και να σκουπίζεις την πλάτη σου ώσπου να φτάσεις στο σπίτι. Περιέχουν και αυτά 2% σαλυκιλικό οξύ και κάνουν θαύματα!

Τι γίνεται όμως με τα επίμονα σπυράκια; Σε αυτά θα φερθείς όπως φέρεσαι και στα επίμονα σπυράκια του προσώπου: Με εξειδικευμένα «όπλα». Συγκεκριμένα, εμείς έχουμε λατρέψει την AcnoFix Lotion που έχει κυριολεκτικά εξαφανίσει ακόμα και τους πιο επίμονους «εχθρούς» από το πρόσωπό μας. Θα κάνει το ίδιο και για την πλάτη σου.

Σε γενικές γραμμές, η πλάτη σου δεν διαφέρει από το πρόσωπό σου δραματικά. Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους επισκέπτες είναι το σαλυκιλικό οξύ και η ολόκληρη η σειρά AcnoFix το περιέχει σε θεραπευτική συγκέντρωση πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και με την κυτταρίτιδα…

The post Έτσι θα απαλλαγείς από τα σπυράκια στην πλάτη ΑΜΕΣΑ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα