Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; Δες το ωραιότερο χτένισμα που μπορείς να κάνεις μόνη σου -βίντεο!

Κάποιες από εσάς ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφες μέσα στο Καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι να είναι ένα κλειστός και απλός γάμος μιας και δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων ακόμη. Το σίγουρο είναι πως θα είστε πανέμορφες.

Αν αποφασίσατε να φορέσετε ένα λιτό νυφικό και να υιοθετήσετε το no makeup make up look της Meghan Markle να γνωρίζετε πως μας βρίσκετε απόλυτα σύμφωνες. Το ίδιο ακριβώς θα κάναμε και εμείς αν ήμασταν στη δική σας θέση.

Όσον αφορά τώρα στο χτένισμά σας, αν δεν έχετε καταλήξει

ακόμα πως θα φτιάξετε τα μαλλιά σας, μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ και μάλιστα σας έχουμε μια απίθανη ιδέα που κάτι μας λέει πως σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Πρόκειται για έναν χαμηλό και απόλυτα σικ κότσο με πλεξούδα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες στο σπίτι και μάλιστα πανεύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να κάνετε μερικές πρόβες πριν από τη μεγάλη μέρα.

Πρόκειται για ένα braid up do που προτείνει η αγαπημένη μας hairstylist Melissa Cook. Στον λογαριασμό της στο Instagram -αν δεν την ακολουθείτε ακόμα, ήρθε η ώρα να το κάνετε- θα βρείτε μια σειρά από απίθανα hairstyles ειδικά αν αγαπάτε τις πλεξούδες, τους κότσους και τις αλογοουρές.

Φυσικά μπορείτε να τον στολίσετε με τα αγαπημένα σας λουλούδια , αληθινά κατά προτίμηση, ή με κάποιο άλλο αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως τσιμπιδάκια ή ακόμα και ένα μεταξωτό μαντήλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) στις 13 Μάρ, 2020 στις 8:04 πμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Σας πείσαμε να υιοθετήσετε την ιδέα μας;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να καθαρίσετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ (video)

Aloe vera: Δείτε πως θα την χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας για απίθανη λάμψη και απαλότητα!

Keywords
Τυχαία Θέματα