Η Εύη Ιωαννίδου ξεκαθαρίζει εάν υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Η Μέγκι Ντρίο σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day τόνισε πως η αποκάλυψή της ότι υπήρξε φλερτ μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου, ισχύει. 

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και στην Έλενα Κώνστα και αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Ντάνο ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξαν ζευγάρι και τόνισε ότι είναι καλός της φίλος.

“Ζούσα στο εξωτερικό και γύρισα λίγο πριν τον κορονοϊό. Μου έχουν αλλάξει πολλά

πάνω μου για μια φωτογράφιση. Στην αρχή ήταν πολύ ψυχοφθόρο να χάσω τα κιλά που μου έλεγαν. Δεν έχω σχέση. Είμαι ελεύθερη και είμαι πολύ καλά.

Ποτέ δεν είχα σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είμαστε φίλοι. Η Μέγκι μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν με αφορά και δεν θα απαντήσω. Έχω κουραστεί να απαντάω κάθε φορά στην κάθε τρέλα που θα της έρθει και θα πει. Δεν ισχύει τίποτα με τον Γιώργο, είναι φίλος μου. Και η συγκεκριμένη ας λέει ότι θέλει.

Στο GNTM βγήκε μια πολύ σκληρή εικόνα για μένα. Με έχουν βρίσει κάποιες φορές στο δρόμο, έχω ακούσει πικρόχολα σχόλια!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πιο σέξι από ποτέ η Κατερίνα Στικούδη σε φωτογράφηση-Δείτε τα πλάνα!  

Η Πέννυ Μπαλτατζή βάφτισε τον γιο της-Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες! 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Keywords
Τυχαία Θέματα