Ετοιμαστείτε: Ένα από τους πιο αγαπημένους και chic οίκους μόδας ετοιμάζει την μεγαλύτερη beauty έκπληξη

Η μόδα με την ομορφιά είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους έννοιες. Αυτός άλλωστε και ο λόγος που οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας έχουν δημιουργήσει σειρές περιποίησης και μακιγιάζ. Επιβάλλεται κάθε σεζόν άλλωστε να προτείνουν σε όλες εμάς χρώματα, υφές και looks που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις. Οι διασημότεροι make up artists και hairstylists βρίσκονται πάντα στα παρασκήνια των shows ώστε να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τα trends χρησιμοποιώντας προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή των beauty brands που αγαπάμε.

Chanel και

Dior είναι οι πιο γνωστοί και chic μέχρι τώρα αφού κλείνουν μέσα στις συσκευασίες των προϊόντων κάθε σεζόν την κομψότητα και το glam που τους διακρίνει. Και τονίζω το “μέχρι τώρα” γιατί μόλις έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη ιστορικός Οίκος ετοιμάζεται να λανσάρει make up και scincare collection. Πρόκειται για τον Hermes! Ναι, καλά διαβάσατε. Ένα από τα πιο πολυτελή brands θα μας χαρίσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα που θα φέρουν την υπογραφή του. Ακόμη κι αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε μια Kelly bag ή έστω ένα μεταξωτό μαντήλι θα καταφέρουμε να έχουμε στην τσάντα μας ένα κραγιόν ή ένα φον ντε τεν και στο μπάνιο μας μια ενυδατική κρέμα Hermes.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes) στις 20 Ιαν, 2019 στις 4:20 μμ PST

Ο Οίκος βέβαια έχει κάνει τα πρώτα του beauty βήματα εδώ και χρόνια με τη δημιουργία των κλασικών αρωμάτων που είναι τα πλέον αγαπημένα αφού μέσα στα υπέροχα μπουκάλια τους κρύβουν μερικές από τις ωραιότερες εσάνς ever. Καθώς επίσης και κρέμες σώματος. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα έρθει η στιγμή που θα αποφασίσει να μας δώσει τέτοια χαρά.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα δεν γνωρίζουμε ακόμη. Είναι επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο αφορά τη σειρά περιποίησης θα περιέχει εκτός από ενυδατικές κρέμες, λοσιόν καθαρισμού και υποθέτουμε ότι το μακιγιάζ θα ακολουθεί τις γήινες αλλά και smoky αποχρώσεις που βλέπουμε συνήθως στα catwalks του Οίκου. Ίσως να περιμένουμε μια τέλεια παλέτα σκιών;

Θα δείξει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

Πρέπει τελικά το κονσίλερ να έχει την ίδια απόχρωση με το φον ντε τεν;

H Sarah Hyland έκοψε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος

Keywords
Τυχαία Θέματα