Εθνική Γυναικών: Τραυματισμός – σοκ για την κόρη του Παναγιώτη Φασούλα – Αποχώρησε με φορείο

Η Εθνική Γυναικών αγωνίζεται στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, με τις καρδιές όλων να καρδιοχτυπούν όταν η Μαριέλλα Φασούλα, μετά από σύγκρουση με αντίπαλό της, βρέθηκε στο παρκέ.

Λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, η Μαριέλλα Φασούλα γλίστρησε και έπεσε πάνω στην Αλεξάντρα Κροσέλι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αυχένα. Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν ευτυχώς “καθαρή”.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

Τα νέα ήταν καλά για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, αλλά και σε οφθαλμολογικό έλεγχο, επιτρέποντας στην ελληνική αποστολή να χαμογελάσει και πάλι.

Η Φασούλα έπεσε στο παρκέ τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, ύστερα από σύγκρουση με την Κρόσελι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

J2US: “Πάγωσε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την κριτική του Σταμάτη Φασουλή – «Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τα αυτιά μου»

J2US: Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη εντυπωσίασαν ερμηνεύοντας… Άντζελα Δημητρίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα