Ερωτευμένος ο Γιώργος Λάγιος! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Ο Γιώργος Λάγιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε μια νέα σχέση εδώ και λίγο καιρό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με την Ελίνα Παπίλα.

«Στην προσωπική ζωή μου είμαι πολύ καλά. Εδώ και τρεις μήνες είμαι με μια κοπέλα, τη λένε Αμέλια και είναι ηθοποιός. Είναι πολύ δημιουργικό και άξιο κορίτσι και με ανέχεται», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λάγιος.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά το τέλος της

εκπομπής που συμμετείχε τα Σαββατοκύριακα με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα, ο ψυχοθεραπευτής δήλωσε: «Έγινα πιο σοφός μετά το τέλος της εκπομπής με την Παπίλα. Το ταξίδι αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον για εμένα γιατί ήταν πρωτόγνωρο. Είχα μόνιμη συνεργασία για πρώτη φορά. Είχα αρκετές προτάσεις αλλά δεν ήταν σωστές, δεν μου ταίριαζαν. Έχω μια ιδιότητα που θέλει προσοχή για να μην διαστρεβλωθεί η εικόνα μου».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που έγιναν στη σκαλέτα της εκπομπής εξαιτίας των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης, ο Γιώργος Λάγιος είπε: «Με ενόχλησε που άλλαξε η σκαλέτα της εκπομπής. Κατάλαβα όμως ότι έπρεπε να γίνει επειδή τα νούμερα δεν είναι καλά και σίγουρα έπρεπε να συνεργαστώ σε αυτό. Βέβαια, με βοήθησαν και εκείνοι, καθώς με άφησαν να βγω σε μερικά κομμάτια και έμεινα σε αυτά που ξέρω καλά».

Τέλος, ο ίδιος σχολίασε για την Ελίνα Παπίλα: «Η Ελίνα Παπίλα δεν ήταν ο εαυτός της, δεν εξέφρασε τη σκέψη της γιατί είχε πολλές πληροφορίες».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, τον καμάρωσε στη συναυλία του

 Ντόρα Μπακογιάννη: Ξέσπασε για την επίθεση Τζήμερου σε Ζαχαράκη -«Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Βασάλο από τη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα