Ερωτευμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο σύντροφός της!

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς είναι ερωτευμένη!

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Φαίης στο «Πρωινό μας», δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του συντρόφου της, τον οποίο λένε Ζήση και είναι Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο σύντροφός της δημοσιογράφου έχει σήμερα (4/10) τα γενέθλιά του και η ίδια έκανε την εν λόγο ανάρτηση για του ευχηθεί δημόσια. «Να τα εκατοστήσεις,

αγάπη μου», έγραψε η ίδια στο Instagram.

Η παραπάνω φωτογραφία προβλήθηκε σήμερα (4/10) στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και η Φαίη τής έδωσε τις ευχές της για τα γενέθλια του συντρότης της. «Να τον χαίρεσαι! Δεν θα το έθιγα ποτέ το θέμα αλλά έβαλες φωτογραφία και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί εσύ δεν μιλάς για τα προσωπικά σου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είμαι σίγουρη αυτή τη φορά. Τον λένε Ζήση. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Όταν μία γυναίκα έχει περάσει από έναν γάμο, για να αποφασίσει να μιλήσει είτε είναι στην τηλεόραση, είτε σε φίλους, να το κάνει πιο επίσημο, να το πει ρε παιδί μου, πρέπει αυτός ο άνθρωπος να της βγάζει κάτι…» πρόσθεσε η Φαίη.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Αμανατίδου: Απαντά στη Βίκυ Καγιά – «Μπορεί να τσεκάρει τα μηνύματά της»

Διονύσης Μακρής: «Μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ και τα χαλούσα με φίλους σε…»

Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα