Άννα Αμανατίδου: Απαντά στη Βίκυ Καγιά – «Μπορεί να τσεκάρει τα μηνύματά της»

Η Άννα Αμανατίδου μίλησε στο «Happy Day» και απάντησε στη Βίκυ Καγιά, η οποία υποστήριξε πως ουδέποτε ζήτησε τη βοήθειά της. Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά πως η παρουσιάστρια του GNTM δεν τη συμβούλεψε στο πώς να κινηθεί μετά το reality μόδας, όπως έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με την κυρία Καγιά υπήρχε επικοινωνία και μετά το GNTM γιατί ήθελα περισσότερη καθοδήγηση για το πρακτορείο μοντέλων. Ήθελα να με συμβουλέψει σε ποιο πρακτορείο να πάω. Μου απάντησε αυτό το μήνυμα, υπήρχε επικοινωνία αλλά δεν μου απάντησε ξανά, δηλαδή πρακτικά δεν με βοήθησε», είπε αρχικά

η Άννα Αμανατίδου.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Δεν με στενοχώρησε, δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια κόντρα με τη Βίκυ Καγιά… Ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για τη βοήθεια του παιχνιδιού, για την αναγνωρισιμότητα… Δεν θέλω να εννοηθεί ότι είναι σνομπ, ίσα ίσα… Απλά μπορεί να μην μου απάντησε επειδή είχε κάποια δουλειά. Της είχα στείλει στο Instagram, μπορεί να τσεκάρει στο inbox της».

Όσον αφορά στη βοήθεια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Άννα Αμανατίδου σχολίασε: «Η Ηλιάνα ήταν to the point αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συγκρίνω τους κριτές. Και οι δύο μας ανέδειξαν και οι δύο μας στήριξαν αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με βοήθησε και με στήριξε όταν τη χρειάστηκα».

Διαβάστε ακόμα:

 Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του

 Ελεονώρα Μελέτη -Κώστας Τσουρός: Επικός διάλογος on air -«Θα μου κλείσει το σπίτι. Όταν τα έκανες ήταν καλά;»

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποστομωτική απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα