Έριξε αυλαία το “Καλοκαίρι μαζί στις 10”-Η Ράλλη επιβεβαιώσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Μαυρίδη!

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 τους τελευταίους μήνες, μέσω της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί στις 10”.

Σήμερα (14/09), η εκπομπή έριξε αυλάια και οι παρουσιαστές έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Πρώτος ο Νίκος Αναδιώτης ευχαρίστησε τόσο το κοινό, όσο και τους συνεργάτες του για το ξεχωριστό καλοκαίρι

που βίωσε. «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να περάσω ένα μοναδικό και ξεχωριστό καλοκαίρι στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με ανέχτηκαν. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, δεν ξέρω αν θα μπορεί να συμβεί αυτό. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον», ανέφερε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πήρε το μεταπτυχιακό του-Το χιουμοριστικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα