12 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το show του Marc Jacobs

Ο γνωστός σχεδιαστής Marc Jacobs κατάφερε να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα σεζόν με το υπέροχο show του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο σχεδιαστής λάνσαρε πολύ ιδιαίτερα κομμάτια με βολάν, μεταλλιζέ υφάσματα και πολύ…ροζ!

Ας δούμε τις τάσεις που ξεχωρίσαμε!

#1. Η μόδα προτάσσει να κοιτάξουμε πιο σοβαρά τα vintage ρούχα και αξεσουάρ και να τα βάλουμε στις ζωές μας συνδυάζοντάς τα με μερικές μοντέρνες πινελιές.

#2. Ο σχεδιαστής προσπαθεί μέσα από

τα ρούχα του να περάσει τα μηνύματά του και θέλει να δείξει σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο να νιώθουν καλύτερα με τους εαυτούς τους και τις προσωπικότητές τους και να μην φοβούνται να ντυθούν εκκεντρικά και να ξεχωρίσουν.

#3. Τα βολάν είναι αγαπημένη τάση του σχεδιαστή και μας προτρέπει να τα συνδυάζουμε με μεταλλιζέ παντελόνια ή καλσόν.

#4. Ο σχεδιαστής δημιούργησε ένα από τα πιο ωραία mix & match looks της εβδομάδας μόδας, συνδυάζοντας υπέροχα πουλοβεράκια με φούστες με βολάν και μεταλλιζέ καλσόν.

#5. Τα φτερά ήταν ακόμα ένα στοιχείο που είδαμε σε μεγάλη αναλογία στο show του Jacobs. Ο σχεδιαστής δημιούργησε φορέματα για δυναμικές γυναίκες και προσπάθησε να συνδυάσει πολλές διαφορετικές τάσεις μεταξύ τους.

#6. Μπορεί η μόδα να προτείνει φέτος να δώσουμε βάση στις ασημί αποχρώσεις, αλλά ο Jacobs λατρεύει το χρυσό και επενδύει σε αυτό.

#7. Το ροζ και όλες οι αποχρώσεις του έκαναν την εμφάνισή τους στο show για να μας πείσουν να αγοράσουμε έστω ένα μπλουζάκι σε ροζ απόχρωση αυτό το φθινόπωρο (αλλά και το επόμενο καλοκαίρι).

#8. Τα statement παλτό είναι αγαπημένη επιλογή πολλών σχεδιαστών.

#9. Τhe granny knitwear ή αλλιώς η ζακέτα της γιαγιάς θα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του χειμώνα.

#10. Τα άνετα κοστούμια είναι το απολυτο ανδρόγυνο look της σεζόν!

#11. Η #nopants μόδα καλά κραττεί και φέτος!

#12. Μια hot λεπτομέρεια που πολλοί σχεδιαστές προτείνουν είναι να φορέσεις τη δερμάτινη ζώνη σου πάνω από παλτό ή την καμπαρτίνα σου.

Διαβάστε ακόμα: H Emily Ratajkowski εντυπωσιάζει με υπέροχο top Marc Jacobs

Keywords
Τυχαία Θέματα