Έρχεται χιονιάς και η Chiara Ferragni μας δίνει ιδέες για τέλειο styling

Αν έχετε ακούσει για τον καιρό των επόμενων ημερών θα ξέρετε ήδη πως έρχονται δύσκολες μέρες και οι θερμοκρασίες θα πέσουν αρκετά. Κάντε ένα γρήγορο ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα και βγάλτε τα ρούχα που θα φορέσετε περισσότερο τις επόμενες μέρες. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για να εξελίξετε το στιλ σας και να παραμείνετε ζεστές μέσα στον χιονιά.

#1. Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα black & white outfit και ολοκληρώνει το look της με μια μια υπέροχη κοντή γούνα

σε λευκό-μαύρο. Τα combat boots της γνωστής influencer συνθέτουν τέλεια το look της και η ίδια προσθέτει ένα μαύρο vinyl παντελόνι κερδίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

#2. Τα teddy coats, οι teddy μπλούζες και γενικά όλα τα χουχουλιάρικα ρούχα που έχεις θα πρέπει να τα βγάλεις από την ντουλάπα και να τα φορέσεις τις επόμενες μέρες.

#3. Τα chunky πουλοβεράκια είναι τέλεια για τον χειμώνα και θέλουμε να γεμίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με αυτά. Η Chiara συνδυάζει το δικό της με τζιν παντελόνι και καφέ μποτάκια.

#4. Φέτος αγαπάμε πολύ τις αποχρώσεις της πούδρας και η Chiara επιλέγει ένα πουλόβερ σε off white απόχρωση που συνδυάζει με ένα μαύρο κολάν.

#5. Τα αξεσουάρ που έχουν γούνινες ή μάλλινες λεπτομέρειες είναι must και θα δώσουν μια πιο χειμερινή πινελιά στις εμφανίσεις σου. Η Chiara Ferragni συνδυάζει ένα tweed παλτό με μαύρα μποτάκια και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσουν περισσότερο;

Διαβάστε περισσότερα:

Αυτά είναι τα αγαπημένα trends της Olivia Palermo για το Χειμώνα!

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει 5 κανόνες layering για μοναδικά χειμερινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα