Crystal make up: Το trend που απογειώνει το μακιγιάζ σου στο λεπτό

Είσαι λάτρης του μακιγιάζ; Θέλεις να έχεις έξτρα λάμψη και να γνωρίζεις ότι όλη προσπάθεια που κατέβαλες μπροστά από τον καθρέφτη θα σε αποζημιώσει; Η απάντηση προφανώς και είναι ναι -γιατί αλλιώς γιατί να διάβαζες αυτό το άρθρο.

Το θέμα είναι πώς θα το πετύχεις αυτό και ειδικά αν, όπως είπαμε, επειδή είσαι λάτρης του μακιγιάζ έχεις ήδη κατακτήσει τα πάντα.

Σου έχουμε την απάντηση!

Το huge trend που βλέπουμε ότι θα κυριαρχήσει τη νέα χρονιά απογειώνει το μακιγιάζ και μάλιστα με τον πιο κομψό αλλά και λαμπερό

τρόπο.

Θέλεις να μάθεις ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά οι κρύσταλλοι ή αλλιώς τα στρασάκια που μπορείς να προσθέσεις σαν τελική πινελιά και να δεις το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα Οσκαρικό!

Έχουμε δει ξανά στο παρελθόν τα στρασάκια να χρησιμοποιούνται σαν ένα μέσο για να επιτυγχάνεται το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, αλλά τώρα η τοποθέτηση τους ξεφεύγει από τα κλασσικά δίνοντας σου την ευκαιρία να βάλεις τη δική σου πινελιά οπουδήποτε εσύ θέλεις, δημιουργώντας όποιο σχέδιο ονειρεύεσαι ακόμα και για ένα πρωινό look. Εμείς απλά θα σου δώσουμε την απαραίτητη έμπνευση και δική σου σειρά είναι να κάνεις αυτό που ξέρεις. Απλά να λάμπεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Proi SPARKLES (@mariaproi)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D I A N A (@diana_nagyb)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Adams (@mua_emilyj)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα