Επίθεση με βιτριόλι – Στο “Μαζί σου” η μητέρα της 34χρονης Ιωάννας: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη αλλά…»

Το μεσημέρι της Κυριακής (31/5) στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.

Ένα ειδικό επιτελείο ψυχολόγων βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας προκειμένου να βοηθηθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Στο πλευρό της βρίσκεται και η μητέρα της, η οποία μίλησε στην εκπομπή τονίζοντας πως «η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε.Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου, αύριο (1/6) αναμένεται να δει η Ιωάννα στο νοσοκομείο το βίντεο της πιθανής δράστιδος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε περισσότερα:

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του Πάνου Ζάρλα

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για τη σχέση του και αποκάλυψε αν σκέφτεται να παντρευτεί!

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη on air για την αλλαγή που θα γίνει στην εκπομπή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα