Επιστρέφει τηλεοπτικά ο Θανάσης Πατριαρχέας; – “Μου λείπει η τηλεόραση…”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος συμμετέχει στην παράσταση “Ο Θεός της Σφαγής”.

“Φέτος, συμμετέχω σε ένα πολύ ωραίο έργο. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Ξεκινάμε τέλος Οκτώβρη και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει.”, ανέφερε για τη νέα του δουλειά.

Όσο για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αποκάλυψε: “Για τις ανάγκες του ρόλου ξυρίστηκα. Πέρυσι στην περιοδεία, ξύρισα το μούσι και είχα μείνει με το μουστάκι. Τώρα, ξύρισα και το μουστάκι και είμαι τελείως

ξυρισμένος. Κι αν με ρωτάς, μου λείπει το μούσι”.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε ότι του λείπει η τηλεόραση και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα μέσω μιας σειράς: “Η τηλεόραση μου λείπει, αν και νομίζω σύντομα θα είμαι ξανά. Όχι σε καθημερινό σιριαλ”.

Φυσικά, μίλησε και για τη γέννηση της κόρης του και έκανε γνωστό πως η βάφτισή της θα γίνει αργότερα, λόγω κορονοϊού: “Δεν με αγχώνει η κατάσταση γιατί κάνουμε ότι πρέπει. Με τον κορονοϊό, προσέχουμε πάρα πολύ με το μωρό στο σπίτι. Η σύζυγός μου δουλεύει. Ήταν δύσκολη η επιστροφή της. Γιατί είχε πάρει κιλά και τώρα τα έχασε. Κρατάμε το παιδί με βάρδιες. Πρωί η Βιβιαν και το απόγευμα εγώ. Είμαι χαζομπαμπάς. Η βάπτιση λόγω κορονοϊού θα γίνει πιο μετά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Υποβρύχια φωτογράφηση απόψε στο GNTM 3-Ποιος θα αποχωρήσει; 

Θα “λιώσετε”! Ακούστε την κολλητή του γιου της Φαίης μας να του εύχεται για τη γιορτή του! 

Νέα δεδομένα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της 

Keywords
Τυχαία Θέματα