GNTM: Αποκάλυψη από την Κυβέλη – «Με τον Ντίνο είμαστε ζευγάρι»

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM! Το 19χρονο μοντέλο κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να κερδίσει τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδος αλλά και τα πολυπόθητα έπαθλα.

Αμέσως μετά τη νίκη της, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για τη νίκη της, για τη σχέση της με τον Ντίνο ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε.

Αναφερόμενη στο όνειρό που έγινε πραγματικότητα, η Κυβέλη δήλωσε: «Το όνειρό μου

από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Νιώθω τρισευτυχισμένη και περήφανη για τον εαυτό μου! Μέσα στο παιχνίδι εξελίχθηκα πάρα πολύ, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Έχω πάθει σοκ! Κάποτε το έβλεπα από την τηλεόρασή μου και τώρα το ζω εγώ. Μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Όλο το κλάμα είναι χαράς και ευτυχίας».

Σχετικά με το πώς θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε, το 19χρονο μοντέλο είπε: «Θα ήθελα κάπως να επενδύσω τα χρήματα για να έχω ένα σταθερό εισόδημα και να φύγω στο εξωτερικό να κάνω modeling. Θέλω να μείνω στον χώρο. Θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους!»

Τέλος, η Κυβέλη εξομολογήθηκε πως είναι ζευγάρι με τον Ντίνο: «Με τον Ντίνο είμαστε μαζί οπότε χάρηκε πολύ για μένα! Ενθουσιάστηκε και αγχώθηκε κιόλας. Γυρνούσα ανά διαστήματα να τον κοιτάξω και να ηρεμήσω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Όσα δήλωσε λίγο πριν «πετάξει» για Άγιο Δομίνικο – «Έχω ένα καλό feeling για το φετινό Survivor»

 GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Κυβέλης μετά τη μεγάλη νίκη της!

 Survivor: Οι διάσημοι αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο – Τα πρώτα πλάνα από το αεροδρόμιο

Keywords
Τυχαία Θέματα