Επέστρεψε στο γυμναστήριο η Δέσποινα Βανδή: «Δύο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανιτή και ρακή»

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Αθήνα μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της και στους κανονικούς ρυθμούς της. Έπειτα από δύο μήνες ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς έφτασε η στιγμή να μπουν τα κεφάλια μέσα και να επανέλθει στο πρόγραμμά της.

Την πρώτη Δευτέρα του φθινοπώρου, λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει δυναμική αρχή και να γυρίσει στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεκινήσει τις προπονήσεις της. Η Δέσποινα Βανδή γενικότερα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και αυτό είναι και το μυστικό που την κρατάει πάντοτε σε φόρμα. Ωστόσο, την περίοδο του καλοκαιριού είχε κάνει μια παύση από την άθληση.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο γυμναστήριο μετά το τέλος των διακοπών

Η τραγουδίστρια φόρεσε τα αθλητικά της, όμως δεν πήγε και με την καλύτερη διάθεση στο γυμναστήριο, καθώς η επιστροφή στη βάση και το τέλος των διακοπών της έπεσαν βαριά. Βέβαια, η ίδια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να εκτελέσει τις ασκήσεις της και να βγάλει το πρόγραμμα της γυμναστικής, κάνοντας έτσι come back στις συνήθειές της.

Την αποκάλυψη για την πρώτη ημέρα στο γυμναστήριο έκανε η Δέσποινα Βανδή μέσα από ένα βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok. Η τραγουδίστρια δε δίστασε, μάλιστα, να κάνει χιούμορ, περιγράφοντας τις διατροφικές επιλογές της τους δύο μήνες που προηγήθηκαν.

«Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό επειδή είπα καλό φθινόπωρο. Εγώ τι να πω τώρα που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου που δύο μήνες ήμουν πατάτα τηγανιτή και ρακή και τώρα είμαι σαν πρώτη ημέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω. Καλό φθινόπωρο», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας.

@desp1navandiofficial

#fyp #foryoupage #tiktok #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Διαβάστε ακόμα:

 Σάσα Σταμάτη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της – «Στο κέντρο αποκατάστασης ήταν σαν να τον είχαν στα σκουπίδια»

 Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε δεχτεί απειλές με τον σύντροφό μου»

 Ίαν Στρατής: Αποκάλυψε τη μεγάλη θυσία που έκανε για την κόρη του, Ολίβια

Keywords
Τυχαία Θέματα