Έντονος καβγάς στο GNTM: Τα κλάματα της Εβελίνας και η αντιπαράθεση με την Έλντα!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν κουστούμια και μεταμορφώθηκαν για λίγο σε άντρες. Μεταφέρθηκαν στη δεκαετία του ’20 και πόζαραν ως σέξι άντρες στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και της Έλενας Χριστοπούλου.

Βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και άκουσαν διάφορα σχόλια για τις φωτογραφίες τους. Όταν μεταφέρθηκαν στα παρασκήνια, λίγο πριν οι κριτές αποφασίσουν ποια θα αποχωρούσε από το ριάλιτι υπήρξε ένα έντονος καβγάς ανάμεσα στην Εβελίνα

και την Έλντα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εβελίνα κοίταξε “περίεργα” την Έλντα την ώρα που συζητούσαν για τις κριτικές που δέχτηκαν. Τότε, η δεύτερη της μίλησε σε έντονο ύφος και της είπε να εκφάσει την άποψη της και να μην κοιτάζει μόνο. Η Εβελίνα ένιωσε αμήχανα, καθώς οι δύο τους είναι φίλες και λόγω της έντασης ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα, φανερά ταραγμένη αποχώρησε από δίπλα της και έτρεξε να απομονωθεί. Αμέσως κοντά της βρέθηκαν η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου, οι οποίες της τόνισαν πως δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό, αλλά να επικεντρωθεί στον στόχο της. Τα υπόλοιπα κορίτσια κατηγόρησαν την Εβελίνα στην κάμερα της παραγωγής για διπροσωπεία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model!

Keywords
Τυχαία Θέματα