Απλοποιήστε την ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν

Η τάση που επικρατεί τελευταία όσο αφορά το μακιγιάζ αλλά και την περιποίηση θέλει να απλοποιήσουμε όσο περισσότερο γίνεται τη ρουτίνα και να χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα. Ή ακόμα καλύτερα κάποια με διπλή ιδιότητα.

Ξεκινώντας κάθε πρωί με ορό, κρέμα ημέρας και ματιών, φον ντε τεν και πάει λέγοντας νοιώθουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό. Ίσως κάποιες φορές παραβλέπουμε ένα βήμα αλλά το πληρώνουμε αφού φαίνεται άμεσα η έλλειψη του. Αυτός είναι ο λόγος που πετάξαμε από την χαρά μας όταν μάθαμε για τα serum foundations. Τα φον ντε τεν δηλαδή που περιέχουν στη σύνθεση τους ορό ενυδάτωσης

ή αντιγήρανσης. Με μία εφαρμογή δηλαδή καλύπτουμε δύο σημαντικές ανάγκες. Κι επίσης κερδίζουμε χρόνο.

Και αν πιστεύετε ότι επειδή περιέχουν δύο διαφορετικές φόρμουλες θα βαρύνουν την επιδερμίδα, κάνετε μέγα λάθος. Αντιθέτως. Τα συστατικά του ρευστού serum έχουν μικρό μοριακό βάρος ώστε να εισχωρούν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Τα συγκεκριμένα είναι εμπλουτισμένα με χρωστικές ώστε να καλύπτουν ατέλειες και δισχρωμίες, χαρίζοντας μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη. Στην ουσία είναι ενυδατικά προϊόντα με χρώμα που προσφέρουν στην επιδερμίδα τα στοιχεία που έχει ανάγκη και παράλληλα δημιουργούν τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ.

Αυτό που εσείς έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Υπάρχουν serum-foundations με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία που επαναφέρουν την λάμψη και μειώνουν κηλίδες και δισχρωμίες ή με ρετινόλη στη σύνθεση τους κατάλληλα για τη λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών αφού ενισχύουν το κολλαγόνο.

Οπότε αν ένας απλό ορός μειώνει τις δισχρωμίες και διορθώνει τον τόνο φανταστείτε τη δύναμη του serum foundation!

Νομίζω ότι σας έχω ήδη πείσει ότι είναι από τα πιο έξυπνα και απαραίτητα προϊόντα που αν δεν είναι ήδη στο μπάνιο σας πρέπει να πάρει την πρώτη θέση. Άλλωστε είναι στο πλαίσιο της νέας τάσης που λέγεται Skip Care και μας ζητά να χρησιμοποιούμε λιγότερες φόρμουλες στην καθημερινότητα μας.

Δείτε τα αγαπημένα μας και τα ξαναλέμε:

Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Make Up & Serum

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40

YSL Youth Liberator Serum Foundation

Dior Diorskin Nude Air Serum

Radiant Wonderlight Serum Make Up SPF 20

Estee Lauder Perfectionist Youth Infusing Serum Make Up SPF 25

Διαβάστε ακόμη:

Glitter Cat Eye και πως θα το κάνετε μόνες σας (video)

Τα 5 make up trends που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα