Ένταση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Αυτά που λες είναι κομπλεξικά!»

Οι φωτογραφίες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα από τις διακοπές τους στην Μύκονο βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την εκπομπή ”Φτιάξε καφέ να στα πω”.

Η Κατερίνα Καινούργιου θαυμάζει το αγαπημένο ζευγάρι και δεν χάνει ευκαιρία να το πει ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που σχολιάζει και τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η σχέση του παρουσιαστή του Survivor στα social media.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει αντίθετη άποψη και δεν διστάζει αν την εκφράσει. Η δημοσιογράφος τόνισε πως κατά τη γνώμη της ο παρουσιαστής εκθέτει παραπάνω την προσωπική του ζωή. Τα λόγια της προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας που της είπε: «Διαφωνώ 100% μαζί σου. Δεν θεωρώ ότι έχει καμία κοσμική ζωή, αυτά είναι κομπλεξικά! Αυτή τη στιγμή ο Τανιμανίδης είναι το νούμερο ένα…Τι σε ενοχλεί, που πήγε πέντε μέρες στην Μύκονο; Γιατί είναι κακό;».

Η Τζωρτζέλα της απάντησε σχετικά: «Αυτό που λέω εγώ είναι κομπλεξικό; Είναι κακό αυτό το πράγμα! Κατ’ αρχήν δεν είμαι κομπλεξικιά και δεν ζηλεύω, αυτό είπες, είναι η άποψή σου! Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα, κρίνω κάτι…»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα