Στον εισαγγελέα πάει η δικογραφία και για δεύτερο ηθοποιό

Καταιγιστικές αναμένονται και τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις από το «μέτωπο» της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή καταγγελίες και μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση. Πλέον, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές, μια ακόμη υπόθεση οδηγείται -και μάλιστα άμεσα- προς το τελικό στάδιο κατά το οποίο οι εισαγγελείς θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Η συγκεκριμένη δικογραφία αφορά σε ηθοποιό ο οποίος φέρεται

να ανήκει στο περιβάλλον του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και για αυτή διενεργείται μέχρι στιγμής προανάκριση με εισαγγελική εντολή. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δικογραφία αυτή αναμένεται να επιστρέψει άμεσα, ενδεχομένως και αύριο, στην εισαγγελία καθώς η προανάκριση βαίνει προς ολοκλήρωση. Στη συνέχεια, η εισαγγελία σταθμίζοντας το αποδεικτικό υλικό που θα έχει συγκεντρωθεί θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η Δικαιοσύνη και σε αυτή την περίπτωση θα κινηθεί γρήγορα προκειμένου να προλάβει προθεσμίες καθώς το αδίκημα του βιασμού για το οποίο καταγγέλλεται ο ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται στο όριο της παραγραφής.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Η επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ΣΕΗ: “Προτιμήσατε να με στοχοποιήσετε αδιαφορώντας για τις συνέπειες”

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και την Υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα