Ενός λεπτού σιγή για το τελειότερο χτένισμα που είδαμε στο show του οίκου Chanel!

Την περασμένη εβδομάδα στο Met της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε το Metier d’ Arts της Chanel. Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με το πρωτοποριακό για τον Οίκο look όπως για παράδειγμα τα πόδια που βάφτηκαν χρυσά θυμίζοντας Αιγυπτιακά αγάλματα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο που έγινε με λευκό, μαύρο αλλά και χρωματιστό μολύβι ματιών δημιούργησε ένα μεταμοντέρνο ύφος που συζητήθηκε και σίγουρα θα γίνει το trend της επόμενης σεζόν. Φυσικά δεν έλειψε το smoky eye look με γκρι

και σκούρες μπλε σκιές που συνδυάστηκε με nude κραγιόν.

Εκείνο όμως που μας συγκλόνισε ήταν ένα συγκεκριμένο χτένισμα, δημιουργία του hairstylis Mischa G. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι ήταν μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής. Στην κυριολεξία. Αφού μισή ώρα πριν ξεκινήσει το show πήγε στο αγαπημένο του κατάστημα με αξεσουάρ και επέλεξε κρύσταλλα και πέρλες δημιουργώντας στη συνέχεια αυτοσχέδια pins για τα μαλλιά. Έφτιαξε ένα άψογο sleek σινιόν με ελάχιστο όγκο στην κορυφή και γέμισε όλη την επιφάνεια των μαλλιών με τα pins. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει το πρώτο βραβείο χτενίσματος των τελευταίων σεζόν. Είναι ακόμα καλύτερο και από τα τριαντάφυλλα της Emma Stone. Και δεν το λέω χωρίς να το σκεφτώ. Είναι ένα look που μπορεί να φορεθεί από νύφες καθώς και σε βραδινές, επίσημες εμφανίσεις και συνδυάζεται τόσο με ένα κλασικό μαύρο φόρεμα όσο και με ένα αυστηρό τύπου smoking suit.

Ο Οίκος Chanel παραμένει πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που θεωρεί ότι πάνω απ’ όλα είναι η κομψότητα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει ανανεωθεί τόσο πολύ που ακόμα και όσες δεν προσκυνούσαν μπροστά του τώρα ακολουθούν κάθε show με μεγάλη προσοχή. Γιατί σε καθένα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεις ένα τέτοιο hair look.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hong (@thehautepursuit) στις 5 Δεκ, 2018 στις 6:25 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας θα πρέπει να δείτε τα 7 hot trends της σεζόν!

Ξέρετε ποιο ενυδατικό προϊόν του προσώπου κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια;

Keywords
Τυχαία Θέματα