Το lip trend που θα αγαπήσετε

Κάθε πρωί μετά τον ορό και τις κρέμες προσώπου και ματιών απλώνω φον ντε τεν, κονσίλερ, πούδρα. Και συνεχίζω με μάσκαρα ρουζ και στα μεγάλα κέφια λίγο highlighter και περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με το αγαπημένο μου μολύβι ματιών, το οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο έχει μια τέλεια μπορντό-κερασί απόχρωση. Ξέχασα κάτι; Ναι. Το κραγιόν. Το αφήνω πάντα τελευταίο με αποτέλεσμα να μην φοράω σχεδόν ποτέ.

Γιατί έχω αργήσει και η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ δεν γίνεται ποτέ. Αν ανήκετε στη δική μου κατηγορία μπορείτε να χειροκροτήσετε ή να πετάξετε από τη χαρά σας αφού ένα νέο lip trend είναι

εδώ και δημιουργήθηκε μόνο για εμάς.

Πρόκειται για το lip stain που απλώνετε με το δάχτυλο στα χείλη ακόμα κι αν δεν έχετε καθρέφτη. Το θέμα είναι να υπάρχει μια μικρή δόση χρώματος που θα δώσει έστω και μια κάποια ελάχιστη λάμψη. Θα μου πείτε φέτος είναι trend τα bold χείλη και για άλλη μία σεζόν τα ματ κραγιόν. Και θα σας απαντήσω ότι για να ακολουθήσετε το trend των τέλειων χειλιών θα πρέπει να κάνετε περίγραμμα αρχικά και στη συνέχεια να απλώσετε το κραγιόν κατά προτίμηση με ένα πινέλο. Αυτό θα σας πάρει περίπου 5 λεπτά αν είστε εξοικειωμένες με το μακιγιάζ. Αν όχι, δεν θέλω να το συζητήσω.

Και φυσικά μιλάμε για όσες θέλουν ένα ανεπιτήδευτο make up look το οποίο όμως δεν είναι άχαρο ή πρόχειρο. Και το συγκεκριμένο lip trend είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν ένα nude και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις περισσότερες από εμάς δηλαδή που τρέχουμε στο μπάνιο του γραφείου για να απλώσουμε όπως-όπως κραγιόν ώστε να μην δείχνουμε χλωμές και άχρωμες.

Πρέπει λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους make up artists που πάντα μας σκέφτονται και φροντίζουν για εμάς. Είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα trends της χρονιάς που φεύγει.

Διαβάστε ακόμη:

Glitter και παγιέτες έχει το mani του weekend

Τα beauty trends που “έριξαν” το Internet μέσα στο 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα