Διακοπές στην Κρήτη: Βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό που συνδυάζει πολυτέλεια και παράδοση

Πριν λίγες ημέρες είχα τη χαρά να κάνω διακοπές σε έναν μαγικό προορισμό στην Κρήτη.

Είχα τη χαρά να επισκεφτώ το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, και μπορώ να βεβαιώσω με σιγουριά ότι η εμπειρία διαμονής σε ένα τέτοιου είδους ξενοδοχείο ήταν μοναδική. Από τη στιγμή που έφτασα, εντυπωσιάστηκα από την ομορφιά του ξενοδοχείου και του περιβάλλοντός του, καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στα

βουνά και τη θάλασσα του Αγίου Νικολάου.

Η τοποθεσία είναι απλά εκπληκτική. Η πόλη είναι φωλιασμένη ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά, προσφέροντας στους επισκέπτες εκπληκτική θέα όπου κι αν κοιτάζουν. Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήχο των κυμάτων και την αύρα της θάλασσας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα και κομψά διακοσμημένα σε bohemian style, με κάθε λεπτομέρεια προσεκτικά μελετημένη για να προσφέρουν στους επισκέπτες την απόλυτη άνεση και χαλάρωση. Έμεινα σε bungalow με μπαλκόνι που έβλεπε στη θάλασσα και πρέπει να πω ότι το να ξυπνάω με αυτή τη θέα κάθε πρωί ήταν πραγματικά μαγικό. Εξίσου μαγική ήταν και η private πισίνα που είχα ακριβώς μπροστά στο δωμάτιο και μου χάρισε μερικές επικές στιγμές χαλάρωσης.


Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της παραμονής μου στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ήταν η ολοκαίνουρια πισίνα του. Η πισίνα είναι απλά εκπληκτική, με τα κρυστάλλινα νερά και την πανοραμική θέα στη θάλασσα. Πέρασα πολλές ώρες χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη γαλήνια ατμόσφαιρα, με ένα virgin cocktail από το bar του ξενοδοχείου.

Τι άλλο δεν πρέπει να χάσετε αν επισκεφτείτε κι εσείς το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay; Το σπα του ξενοδοχείου! Έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα μασάζ και μια περιποίηση προσώπου, και τα δύο ήταν τέλεια. Το σπα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επισκέπτες μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, και σίγουρα ανταποκρίθηκε σε αυτήν την υπόσχεση.

Έχεις κάνει ποτέ yoga μέσα σε έναν ελαιώνα της πανέμορφης Κρήτης; Αν όχι τότε αυτή είναι μια εμπειρία που επίσης αξίζει να ζήσεις καθώς στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα απολαύσεις τις χαλαρωτικές δυνάμεις της yoga στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στις ελιές.

Οι επιλογές για φαγητό στο ξενοδοχείο είναι επίσης κορυφαίες. Μου άρεσε ιδιαίτερα το εστιατόριο Amalthea που απόλαυσα φανταστικό πρωινό σε μπουφέ με τοπικές γεύσεις από την Κρήτη. Επίσης εντυπωσιάστηκα με τα μεσημεριανά γεύματα στο Bay Grill, ανάμεσα από τις παραλίες του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας κυρίως πιάτα με ψητό κρέας. Τα βράδια έτρωγα είτε με θέα τον κόλπο του Μιραμπέλλο, στο Elia A La Carte Restaurant με θαλασσινές δημιουργίες, είτε πιο παραδοσιακά με Κρητικούς μεζέδες και ρακί στο Καφενείον του ξεδοχείου.

Αν θέλεις να ζήσεις μια ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία με το άλλο σου μισό αξίζει να κλείσεις μια βραδιά για κρασί στη… Σπηλιά. Πρόκειται για μια πραγματική σπηλιά, η οποία έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να απολαύσεις ένα γεύμα με τον σύντροφό σου ή να συμμετάσχεις σε μια εμπειρία οινογνωσίας. Αυτή η βραδιά ήταν σίγουρα μια από τις top που έζησα στην Κρήτη και στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.

Μετά το βραδινό ακολουθούσε συνήθως η προβολή μιας ταινίας στο θερινό σινεμά του ξενοδοχείου παρέα με τα απαραίτητα σνακς για να κλείσει όμορφα η βραδιά.

Το Shisha Patio ήταν επίσης ιδανικό, καθώς βρίσκεται στο τέλειο μέρος για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ βλέποντας το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα και κάτω από τον έναστρο Κρητικό ουρανό. Κάθισε αναπαυτικά στους καναπέδες και τις πολύχρωμες μαξιλάρες και πιες το αγαπημένο σου ποτό με τη συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής αλλά και με έναν ναργιλέ.

Τέλος, δε θα μπορούσα να μη μιλήσω και για τη σύγχρονη μαρίνα του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay. Από εκεί μπορέσαμε να επισκεφτούμε τις πανέμορφες ακτές της Κρήτης νοικιάζοντας ένα σκάφος για τις εξορμήσεις μας στην περιοχή. Αν είσαι λάτρης των υδάτινων σπορ στη μαρίνα θα ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες με διασκεδαστικά θαλάσσια σπορ, συναρπαστικές περιηγήσεις σε αξιοθέατα αλλά και χαλαρωτικές εκδρομές για ψάρεμα.

Συνολικά, η διαμονή μου στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στην Κρήτη ήταν μια από τις καλύτερες ξενοδοχειακές εμπειρίες που είχα ποτέ. Οι πολυτελείς ανέσεις, η εκπληκτική τοποθεσία και η άψογη εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου συνδυάζονται για να δημιουργήσουν πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σε όποιον αναζητά μια πολυτελή και χαλαρωτική απόδραση στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Μην φύγεις για διακοπές χωρίς ΑΥΤΑ τα basic κομμάτια 

Διακοπές με τον αγαπημένο σου: Βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να παραμείνετε ερωτευμένοι! 

Πρώτη φορά διακοπές μαζί σαν ζευγάρι; Δες τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις! 

Keywords
Τυχαία Θέματα