Ένα κόκκινο κραγιόν με υπέροχο άρωμα που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σας τη φετινή σεζόν

Το brand KILIAN είναι διάσημο για τις υπέροχες και κομψές εσάνς του. Τώρα όμως αποφάσισε να σας εντυπωσιάσει δημιουργώντας το “Le Rouge Parfum”. Και όχι, δεν πρόκειται για ένα ακόμη άρωμα αλλά για το κραγιόν που θα πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας μόνιμα την νέα σεζόν.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά κραγιόν με άρωμα του brand KILIAN που αποτελείται μία πολυτελή συλλογή έξι εμβληματικών κόκκινων αποχρώσεων, σε ματ

και σατινέ υφές, λαχταριστά αρωματισμένες από τον KILIAN.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KILIAN – Perfume As An Art (@bykilian) στις 7 Φεβ, 2019 στις 11:29 πμ PST

Ο Kilian Hennessy αισθάνθηκε πως ήταν η σωστή στιγμή να εστιάσει σε αυτό το διαχρονικό και τολμηρό makeup essential. Τονίζει τη διαρκή αναζήτηση για το απόλυτο μέσο αποπλάνησης που πρέπει να αποτελεί κομμάτι κάθε γυναικείου μακιγιάζ: το τέλειο κόκκινο. Τα τέλεια κόκκινα χείλη άλλωστε είναι απόλυτα συναρπαστικά στην όψη, στην αίσθηση και στην όσφρηση.

Έξι αποχρώσεις του κόκκινου, δαιμόνια αθώες, έχουν επιλεχθεί χάρη στην ξεχωριστή δυναμική τους. Όλες οι αποχρώσεις δημιουργούν τολμηρά looks για την ημέρα και συνθέτοντας δραματικές εντάσεις για το βράδυ. Μία από τις αποχρώσεις είναι σίγουρα η δική σας.

Το brand Kilian ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του αισθησιασμού, βυθίζοντας τη συλλογή Le Rouge Parfum σε μία δελεαστική μίξη από gourmand και floral νότες, μία ειδικά δημιουργημένη αρμονία από έλαιο νερολί και βανίλια. Σε αυτή τη σύνθεση που διεγείρει τις αισθήσεις, έρχονται να προστεθούν τα οπτικά εφέ των δύο διαφορετικών υφών, μεγεθύνοντας την ένταση του χρώματος, σαν ένα παιχνίδισμα με το φως. Από τη μία το ultra-matte εφέ για βελούδινη αίσθηση κι από την άλλη η κρεμώδης σατινέ υφή, η οποία είναι απόλυτα κομψή και παράλληλα απολαυστικά ερωτική. Άκρως ενυδατική και με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, η συλλογή έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας μεθόδους που προστατεύουν τα ευαίσθητα χείλη και τα διατηρούν απαλά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KILIAN – Perfume As An Art (@bykilian) στις 11 Φεβ, 2019 στις 12:34 μμ PST

Η φιλοδοξία του brand KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό, σε όλο το μεγαλείο της, μετατρέποντας το κραγιόν σε ένα έργο τέχνης, σε ένα πολύτιμο φυλαχτό για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μαύρη συσκευασία από λάκα, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, αποτελεί από μόνη της ένα αισθησιακό αξεσουάρ, ένα πανέμορφο και πολυτελές όπλο αποπλάνησης.

Διαβάστε ακόμη:

Oscars 2019: Τα hair accesories έκαναν την εμφάνιση τους και ήταν όλα τους υπέροχα!

Oscars 2019: Τα ωραιότερα beauty looks

Keywords
Τυχαία Θέματα