Βήμα- βήμα η προετοιμασία της Jennifer Lopez για τα Όσκαρ (video)

H Jennifer Lopez όσο περνούν τα χρόνια δείχνει ομορφότερη και πιο ανανεωμένη. Βέβαια όπως η ίδια έχει δηλώσει πρόσεξε πολύ τον εαυτό της και αυτή είναι ανταμοιβή: Η τέλεια εμφάνιση της. Φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της και γυμνάζεται καθημερινά. Αυτός είναι ο λόγος που είναι άψογα και τα δύο.

Κατά καιρούς μάλιστα μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

τόσο για τη ρουτίνα περιποίησης και τα αγαπημένα της προϊόντα όσο και για τις ασκήσεις που κάνει, προφανώς στο γυμναστήριο που υπάρχει στο σπίτι της.

Η JLo αγαπά πολύ τα social και είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ειδικά όταν πρόκειται για εξαιρετικές εμφανίσεις δεν κρατά κανέα μυστικό. Όπως για παράδειγμα χθες που ανέβασε ένα video με όλη την προετοιμασία πριν την βραδιά των Oscars. Αρχικά εμφανίστηκε αμακιγιάριστη αλλά με super ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Βήμα-βήμα και με τους καλύτερους beuty experts στο πλάι της είδαμε όλη τη διαδικασία. Αρχικά μας ενημέρωσε για την αστραφτερή δημιουργία του Tom Ford που φόρεσε ενώ στη συνέχεια ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton ασχολήθηκε με το look της που είχε vintage και glam διάθεση. Τα μαλλιά της απέκτησαν απαλούς κυματισμούς στο φυσικό τους μήκος. Οι δυο τους επέλεξαν να μην χρησιμοποιήσουν extensions αυτή τη φορά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 25 Φεβ, 2019 στις 4:53 πμ PST

Το μανικιούρ της επιμελήθηκε ο celebrity nail artist Tom Bachic ο οποίος επέλεξε ένα απαλό nude ροζ χρώμα.

Το μακιγιάζ κινήθηκε στις αγαπημένες τις μπρονζέ αποχρώσεις τονίζοντας τα ζυγωματικά και τα μάτια με υπέροχο τρόπο ενώ το εμβληματικό της μπεζ κραγιόν ταίριαζε απόλυτα με τη λάμψη που δημιούργησε το highlighter σε όλο το πρόσωπο της Lopez. παράλληλα έκανε περίγραμμα στα χείλη με μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο από το λαμπερό κραγιόν. Μια τάση που θα δούμε πολύ την ερχόμενη άνοιξη.

Αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωσε από το video που ανέβασε η Jennifer Lopez στο Instagram είναι ότι τολμά να εμφανίζεται με ή χωρίς μακιγιάζ έχοντας την ίδια άνεση και της βγάζουμε το καπέλο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angela Bassett μετά τη χθεσινή της εμφάνιση αξίζει το βραβείο ομορφιάς και αιώνιας νεότητας

Oscars 2019: Τα hair accesories έκαναν την εμφάνιση τους και ήταν όλα τους υπέροχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα