Ένα ακόμα skincare μυστικό της Kate Middleton είδε το φως της δημοσιότητας!

Είναι γεγονός ότι οι πληροφορίες που αφορούν στο beaute της Δούκισσας του Cambridge ξεφεύγουν πολύ σπάνια από τον μικρόκοσμο του Παλατιού – η Βασίλισσα έχει δώσει αυστηρές οδηγίες να μην “διαφημίζουν” τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με κανέναν τρόπο κανένα brand- για αυτό και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, γίνεται είδηση.

Ανάμεσα στα ελάχιστα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα αγαπημένα beauty προϊόντα

της Kate Middleton είναι το βιολογικό Rosehip Oil της Trilogy το οποίο ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί όταν ήταν έγκυος στη Charlotte, καθώς και το Organic Beauty Sleep Elixir της Beuti, που φοράει ανελλιπώς κάθε βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trilogy Products UK (@trilogyproductsuk)

Πριν λίγες μέρες, όμως, μπήκε ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ: η Kate Middleton καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα ειδικό, μαλακό πανάκι (face cloth) στο τέλος κάθε μέρας. Η makeup artist Arabella Preston, που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της Middleton, εξηγεί πως είναι ο καλύτερος τρόπος να απομακρύνουμε μακιγιάζ και ρύπους απότην επιδερμίδα ενώ παράλληλα κάνουμε και απαλή απολέπιση – υποστηρίζει δε, ότι είναι πολύ καλύτερος τρόπος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή καθαρισμού και, σίγουρα, από τα χέρια μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pestle & Mortar (@pestleandmortarcosmetics)

Φυσικά οι μεγάλες προσδοκίες μας να μάθουμε και ποιο brand συγκεκριμένα εμπιστεύεται, έπεσαν στο κενό. Κρατάμε όμως την ιδέα να εντάξουμε στην ιεροτελεστία καθαρισμού του προσώπου μας ένα face cloth, που δεν είναι ακριβό και μόνο καλό θα κάνει στην επιδερμίδα: αφενός απομακρύνει ακόμα καλύτερα το μακιγιάζ από τον κλασικό τρόπο με τα χέρια ενώ συγχρόνως απομακρύνει απαλά και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του προσώπου (κάθε βράδυ), αποκαλύπτοντας την απαλότητα και τη φυσική λάμψη του!

Photo by Phil Noble – WPA Pool/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cherry nails: Η καλοκαιρινή τάση που έχει κατακτήσει το Instagram!

Η hairstylist της Hailey Bieber δίνει 3 super tips για σγουρά μαλλιά!

Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!

Keywords
Τυχαία Θέματα