Το ψυχεδελικό mani της Dua Lipa είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει!

Όλα τα έχουμε δει στα νύχια της Dua Lipa, η οποία ξεκάθαρα βαριέται τη μονοχρωμία και τρελαίνεται να δοκιμάζει την πιο ακραία nail art! Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η αγαπημένη της manicurist, συχνά η ίδια η Dua βρίσκει μοτίβα που την εμπνέουν, τα δείχνει στην expert και εκείνη τα “μεταφράζει” στη nail art που συζητάει ολόκληρος ο πλανήτης.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το post που ανέβασε πρόσφατα, όπου η διάσημη τραγουδίστρια με “cowgirl στυλ” όπως γράφει η ίδια, κάνει το καρό

της πουκάμισο φόντο πάνω στο οποίο δείχνει τα σούπερ εντυπωσιακά tie-dye νύχια της!

Η celebrity manicurist, Kim Truong, που επιμελήθηκε το mani της Lipa, ανέβασε και εκείνη με τη σειρά της μερικές κοντινές φωτό των χεριών της, όπου είδαμε ξεκάθαρα αυτό το υπέροχο καλιδοσκόπιο παστέλ χρωμάτων, δουλεμένων έτσι ώστε να μιμούνται το αποτέλεσμα που δίνει στα υφάσματα η tie-dye τεχνική των 70s.

Και σαν να μην έφτανε αυτή η εικόνα για να μαγνητίσει τα βλέμματα, η Truong έβαλε και ένα μικροσκοπικό detail στον παράμεσο του αριστερού χεριού της star: ένα χαριτωμένο μανιταράκι που δένει απόλυτα με το όλο concept ενώ ταυτόχρονα δίνει και ένα fun twist στην εικόνα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη ιδέα που θα φορέσει στα άκρα (της) η Dua Lipa!

Πηγή φωτό:Instagram/kimkimnails, Instagram/dualipa

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cherry nails: Η καλοκαιρινή τάση που έχει κατακτήσει το Instagram!

Η hairstylist της Hailey Bieber δίνει 3 super tips για σγουρά μαλλιά!

Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!

Keywords
Τυχαία Θέματα