Ελληνίδα σχεδιάστρια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού-Η σοκαριστική φωτογραφία

Δύσκολες ώρες βίωσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πρώην συμμαθητή του γιου της. Η αποκάλυψη έγινε μέσω της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ της Ντέμης Ντάβαρη.

Αναφερόμαστε στη Μπίλι Τζόε, η οποία κακοποιήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Κολωνάκι, από τον 39χρονοπου είχε εμμονή μαζί της. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο δημοσίευμα πως ήταν ερωτευμένος μαζί της, γι’ αυτό και προσπαθούσε με κάθε τρόπο

να την κερδίσει.

“Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω!”, δήλωσε η Μπίλι Τζόε στην εφημερίδα. Ο λόγος που ο πρώην συμμαθητής του γιου της την ξυλοκόπησε, είναι γιατί η ίδια αποφάσισε να μετακομίσει, έτσι ώστε να τον αποφύγει. “Αποφάσισα να μετακομίσω, ώσπου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι δεν του αποκάλυψα πού θα πάω τον έκανε έξαλλο”!

Η σχεδιάστρια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωσε: “Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι είχε αποδεχτεί την απόφασή μου να μετακομίσω– του ζήτησα να με βοηθήσει με μια κούτα. Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας «ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει» και αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου.

Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη και εγώ προσπάθησα να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του! Τότε πήρε μια βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο, ενώ φώναζε «θα σε σκοτώσω».

Στην αρχή είχαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου στη Μαράσλειο. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα και, μάλιστα, τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου. Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει”.

Ο 39χρονος είναι υπό κράτηση και αναμένεται να  δικαστεί από το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε ακόμη:

Έγκυος η πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη! 

Τέλος ο Δήμος Βερύκιος από το Happy Day 

O Πάνος Ιωαννίδης μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του 

Keywords
Τυχαία Θέματα