To νέο hair look της Emily Ratajkowski στα Tony Awards θα σας αφήσει άφωνες!

H Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και sexy μοντέλα ever. Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως εντυπωσιακή με αποτέλεσμα οι περισσότερες από εμάς (beauty editors) να αφιερώνουμε στο πρόσωπο της ένα τουλάχιστον post και μάλιστα όχι άδικα. Όσο αφορά το make up αγαπά πολύ τις λάμψεις και φυσικά ακολουθεί πάντα τις τάσεις. Τα μαλλιά της τα ζηλεύουμε (όπως και πολλά άλλα πάνω της) μιας και είναι πάντα λαμπερά και με τέλεια κίνηση.

Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα τα έκοβε ακολουθώντας την

τάση της εποχής. Τελικά πέσαμε έξω και δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία. Η Emily λοιπόν απέκτησε ένα υπέροχο μακρύ bob το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην εμφάνιση της στα Tony Awards.

Πρόκειται για ένα υπέροχο look με όγκο που μας θυμίζει έντονα την Jackie O. Ρετρό και με φράντζα στο πλάι είναι ένα από τα ωραιότερα καρέ που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Συνδύασε το υπέροχο κούρεμα-χτένισμα με smoky eye σε γήινους τόνους που ήρθαν σε απόλυτη αρμονία με το χρώμα των μαλλιών της. Τα ζυγωματικά και τα χείλη της απέκτησαν ένα super καλοκαιρινό και δροσερό ροζ τόνο.

Όπως καταλαβαίνετε μέχρι την επόμενη εμφάνιση της δεν πρόκειται να μάθουμε αν πράγματι έκοψε τα μαλλιά της είναι αν το νέο της είναι απλά περούκα. Κάτι που επίσης συνηθίζεται πολύ τον τελευταίο καιρό στο Hollywood με πρώτες και καλύτερες τις Kardashian.

Εμάς πολύ μας αρέσει πάντως μια και ξεφεύγει από το κλασικό look που έχουν τα μοντέλα με τα πολύ μακριά, κυματιστά μαλλιά. Της ταιριάζουν πολύ και της χαρίζουν μια chic πινελιά.

Η αλήθεια είναι πως η Emily πειραματίζεται κατά καιρούς με τα μαλλιά της. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννέτος είχε επιμεληθεί το hair look της χαρίζοντας στο 28χρονο μοντέλο ένα ροζ χρώμα που όπως ήδη γνωρίζετε είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα blotting papers σας τα δίνουν δώρο μαζί με τον καφέ!

Κρατήστε σημειώσεις: Η Charlotte Tilbury αποκαλύπτει τον τρόπο που απλώνει το highlighter

Keywords
Τυχαία Θέματα