Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλάει για τη μείωση στήθους που έκανε και το παράπονο του άντρα της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Λάσπα στο People και τη Σόνια Καζόνι και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Δεν είμαι η γυναίκα που θα κάνω πολλά. Συνήθως κυκλοφορώ με τις φόρμες και βάζω απλά μια καλή ενυδατική στο πρόσωπο. Τώρα που είμαι έγκυος βάζω και ενυδατική από το λαιμό μέχρι τους αστραγάλους, γιατί τρέμω αυτές τις κάθετες ραγάδες στην κοιλιά -γιατί αν γίνουν δεν υπάρχει επιστροφή. Τι άλλο κάνω; Ένα μποτοξάκι το χρόνο το χτυπάω, γιατί οι ρυτίδες έκφρασης δεν σώζονται αλλιώς», αποκαλύπτει η γνωστή παρουσιάστρια.

Στο παρελθόν εξομολογήθηκε πως είχε κάνει μείωση στήθους. Τι λέει ο σύζυγος της γι’ αυτό; «Ναι, είναι ο καημός του άντρα μου γιατί το είχα κάνει πριν τον γνωρίσω. Ήταν όμως πολύ… πληθωρικά και εγώ ως υπερκινητικός τύπος δεν μπορούσα, ήθελα να βάλω και ένα t–shirt χωρίς σουτιέν. Πέντε συρτάρια σουτιέν είχα πριν. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου».

The post Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλάει για τη μείωση στήθους που έκανε και το παράπονο του άντρα της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα