Ήξερες πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του μωρού σου…και για τους δύο σας;

Ένα νεογέννητο μωρό χρειάζεται φροντίδα, αγάπη και συνεχή επαφή με την μητέρα και τον πατέρα του. Είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται ακόμα πιο ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στον γονιό και το παιδί, δεσμοί που παίζουν καίριο ρόλο στην ανάπτυξή του. Ξέρουμε βέβαια πως ο χρόνος σήμερα είναι περιορισμένος… Η δουλειά στέκεται μερικές φορές εμπόδιο σε αυτόν τον ποιοτικό χρόνο που πρέπει να περνάμε με τα παιδιά μας αλλά υπάρχει μια απλή και πολύ ουσιαστική λύση: Το μπάνιο του!

Το μπάνιο του μωρού είναι η ώρα που μπορούμε να

έχουμε ουσιαστική και απίστευτα διασκεδαστική επαφή μαζί του σαν οικογένεια κι έτσι πρέπει να θέσεις τον εξής κανόνα: Δεν χάνουμε ποτέ το μπάνιο του μωρού! Όσο πιεστικές και αν είναι οι υποχρεώσεις, συμφώνησε με τον σύντροφό σου πως θα κάνετε μαζί το μπάνιο και την περιποίηση του μωρού, απολαμβάνοντας τον χρόνο σας απερίσπαστα. Για να το κάνεις μάλιστα ακόμα πιο διασκεδαστικό για όλους σας μπορείς να επιλέξεις… λαχταριστά προϊόντα που θα περιποιηθούν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σου ενώ και οι δύο σας απολαμβάνεται αυτή την ακαταμάχητη μυρωδιά που μας ξετρελαίνει όλους (είτε έχουμε παιδιά, είτε όχι). Αν αναρωτιέσαι ακόμα ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για αυτή τη δουλειά έχουμε την απάντηση και είναι μία: Τα BabyDerm της InterMed! Όχι, δεν είναι απαραίτητο να πάρεις πολλά, μόνο τρία…

Το 2 σε 1 BabyDerm Shampoo & Body Bath 2 in 1. Περιέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα Ω3 & Ω6, εκχύλισμα χαμομηλιού για άμεση ανακούφιση από ερεθισμούς & φυσική αντιφλεγμονώδη δράση χωρίς να διαταράσσει την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος και μυρίζει απλά υπέροχα! η 2 σε 1 χρήση του στα μαλλιά και το σώμα λύνει τα χέρια σου αφού δεν χρειάζεται να αγοράσεις περιττά προϊόντα και η μυρωδιά του θα σε μεθύσει από… ευτυχία!

Την κρέμα BabyDerm Body Cream! Είναι ιδανική για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα αφού διασφαλίζει την ακεραιότητα του επιδερμικού φραγμού χάρη στα απαραίτητα Ω3 & Ω6 λιπαρά οξέα, ενώ με τα εκχυλίσματα βοτάνων, τις βιταμίνες και το ZnO 4% ενισχύει την αναπλαστική ικανότητα του δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει! Μπορείς μάλιστα να την χρησιμοποιήσεις κι εσύ… δεν θα το πούμε σε κανέναν!

Την κρέμα BabyDerm Paste που είναι α-πα-ραί-τη-τη γιατί αδιαβροχοποιεί την περιοχής της πάνας, χωρίς να αφήνει την εικόνα της παχιάς στρώσης που δεν απορροφάτε, ώστε να προστατεύεται το δέρμα από όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην πάνα… καταλαβαίνεις! Παράλληλα, αναπλάθει την περιοχή και ανακουφίζει το μικρό σου και είναι το must βήμα πριν βάλει την πάνα του!

The post Ήξερες πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του μωρού σου…και για τους δύο σας; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα