Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Μου λένε για τον άντρα μου: Μα πώς το αντέχεις αυτό; Με τόσες κοπέλες γύρω του;»

Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτα της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με το σύζυγό της και ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, Νεκτάριο!

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Έτσι κι αλλιώς όταν ο ένας δουλεύει νύχτα και ο άλλος μέρα από μόνο του δεν είναι εύκολο, αλλά ο Νεκτάριος δεν είναι και ο κλασικός ιδιοκτήτης νυχτερινών

μαγαζιών. Υπήρξε αθλητής εξακολουθεί να είναι αθλητικός τύπος, δεν πίνει, δεν καπνίζει, έχει ένα άλλο μενταλιτέ. Από την άλλη, είναι γεγονός πως δεν μπήκε ποτέ στο μυαλό μου τίποτα περίεργο, ούτε κουβαλάω τρέλες. Μου λένε πολλές γνωστές μου ‘Μα πώς το αντέχεις αυτό; Με τόσες κοπέλες γύρω του;’ Κοπέλες θα υπάρχουν πάντα -και πολλές και ωραίες. Είναι όμως εξουθενωτικό, ψυχαναγκαστικό και διαλυτικό να το σκέφτεσαι έτσι και δεν έχει κανένα νόημα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Αυτός ο παίκτης έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου

The post Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Μου λένε για τον άντρα μου: Μα πώς το αντέχεις αυτό; Με τόσες κοπέλες γύρω του;» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα