Η χοληστερόλη κάνει καλό… στο δέρμα σου !

Ο γενικός κανόναςς είναι πως, αν θέλεις να είσαι υγιής, πρέπει να έχεις χαμηλή χοληστερόλη. Η χοληστερόλη έχει ταυτιστεί με τα προβλήματα υγείας (και όλα τα λαχταριστά φαγητά) και έτσι είναι κάπως παρεξηγημένη… Όχι, δεν πρόκειται να μονολογήσω για τα οφέλη της χοληστερίνης στο σώμα σου αλλά θα σου πω γιατί η χοληστερόλη κάνει καλό (πολύ καλό) στο δέρμα σου !

Αρχικά πρέπει να πούμε πως δεν μιλάμε για όλα τα είδη της χοληστερόλης (ναι υπάρχουν διάφορα) αλλά για κάποιους τύπους τοπικής χοληστερόλης που προέρχεται από φυτά και ζώα. Αυτού του είδους η χοληστε´ρινη μπορεί να κάνει θαύματα για

την επιδερμίδα σου και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης όπως η αφυδάτωση, η απώλεια όγκου και οι ρυτίδες φυσικά. Πως το κάνει ;

Η πάνω στοιβάδα του δέρματός σου, αυτή που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον, είναι καλυμένη από μια προστατευτική λιπιδική μεμβράνη. Αυτή η μεμβράνη αποτελείται από λιπίδια και κύτταρα που κρατούν την υγρασία μέσα στο δέρμα και όλα τα κακά έξω από αυτό. Μέσα σε αυτά είναι και η χοληστερόλη που δυναμώνει και σταθεροποιεί την μεμβράνη ώστε το δέρμα σου να δείχνει πιο νεανικό και σφρηγιλό.

Με τα χρόνια ωστόσο και εξαιτίας των εξωτερικών επιθέσεων, το σώμα δεν παράγει αρκετή χοληστερόλη μέσα σε αυτή τη λιπιδική μεμβράνη κι έτσι οι άμυνες του δέρματος μειώνονται… τις συνέπειες αυτού τις ξέρεις : Ρυτίδες, απώλεια όγκου, θαμπάδα όμως το χειρότερο δεν είναι οι συνέπειες αλλά ο ρυθμός με τον οποίο εμφανίζονται και είναι ταχύτατος.

Τι προτείνουν οι γιατροί ; Να βάλεις στην περιποίησή σου την χοληστερόλη και έχουμε τον τέλειο τρόπο για να γίνει αυτό. Η νέα κρέμα Triple Lipid Restore 2:4:2 των SkinCeuticals.

Η Triple Lipid Restore 2:4:2 είναι το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής έρευνας της SkinCeuticals στα Lipidomics, ένα αναπτυσσόμενο πεδίο που μελετά τα λιπίδια και το ρόλο τους στην υγεία του δέρματος. Το Triple Lipid Restore 2:4:2 γεμίζει τα κυτταρικά λιπίδια, υποστηρίζοντας έτσι φυσικά την αναδόμηση και τη θρέψη του δέρματος. Mελέτες στα Lipidomics έχουν αποδείξει ότι μια θεραπεία που περιέχει ceramides, χοληστερόλη, και λιπαρά οξέα σε τέλεια ισορροπημένη αναλογία 1:2:1, είναι ιδανική για τη θεραπεία των αναγκών της ώριμης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Ως η πρώτη βελτιστοποιημένη 2:4:2 αναλογία το Triple Lipid Restore 2:4:2 προσφέρει διπλάσια συγκέντρωση των λιπιδίων! Με ένα μοναδικό σύστημα σταθεροποίησης των λιπιδίων στη μορφή μιας ανάλαφρης κρέμας, η σύνθεσή του είναι ελαφριά και απορροφάται γρήγορα, ενώ η δράση του είναι ορατή τόσο διορθώνοντας τα σημάδια της γήρανσης αλλά παράλληλα ενυδατώνοντας τα ταλαιπωρημένα σημεία.

Τι κάνει για εσένα η Triple Lipid Restore 2:4:2 ; Βοηθά στην επαναφορά της πυκνότητας , αποκαθιστά την ταλαιπωρημένη υφή της ώριμης επιδερμίδας, επαναφέρει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα , σου χαρίζει υγιή και ομοιόμορφη όψη. Λοιπόν ; Θα βάλεις την χοληστερόλη στην ζωή η μάλλον… στο μπουντουάρ σου ;

Διάβασε ακόμα:

Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου

#SplashNails Νύχια που μοιάζουν με έργα του Jackson Pollock

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου πανεύκολα έναν αντιρυτιδικό ορό με αλόη

The post Η χοληστερόλη κάνει καλό… στο δέρμα σου ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα