Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε: “Υπάρχει παρουσιαστής που τώρα που είναι στην πρώτη γραμμή κάνει πως δεν με ξέρει”

Καλεσμένος στην εκπομπή Splash βρέθηκε σήμερα ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε τόσο για επαγγελματικά του ζητήματα, όσο και για πιο προσωπικά θέματα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως άτομα που τα βοήθησε όταν η καριέρα του απογειώθηκε τη δεκαετία του ’80, σήμερα κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν.

«Προσπαθώ συνέχεια τα αρνητικά να τα ξεχνάω. Εμένα η ζωή μου μού έχει δώσει πολλές χαρές. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος από επιτυχία και από δόξα και από αναγνωρισιμότητα. Τα ινδάλματα της νεολαίας τότε ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άνθρωποι του κινηματογράφου, τα κοριτσίστικα περιοδικά

τότε δεν είχαν τραγουδιστές. Εμείς βγήκαμε από το πουθενά, ήταν κάτι το φοβερό. Προσπαθώ να κρατήσω τα καλά. Αλλά έχω ζήσει ανθρώπους, που έρχονται σαν θαυμαστές να μου ζητήσουν ένα αυτόγραφο και εγώ πολύ ευγενικά τους το δίνω, και τους μιλάω και βγάζω φωτογραφίες μαζί τους και μετά έχουν μια εκπομπή στο τελευταίο κανάλι και εγώ πάω ως σουπερ καλλιτέχνης και τους τιμώ σε αυτό το δεύτερο κανάλι, αλλά μόλις έγιναν τοπ, εμένα έκαναν σαν να μην με ξέρουν. Έχει συμβεί και αυτό. Σε σνομπάρουν με ένα τρόπο. Στο νου μου είχα άντρα για αυτό που είπα. Έχω μάθει κάτι πως στον δρόμο προς την κορυφή θα συναντήσεις κάποιους ανθρώπους που θα πρέπει να τους συμπεριφερθείς σωστά και τίμια γιατί θα τους ξανασυναντήσεις και κατεβαίνοντας», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Καλοκαίρι μαζί στις 10: Τα… απίθανα σχόλια για την Καινούργιου -“Ανέβασε ποίημα του Ελύτη και καλό θα ήταν να…”

Keywords
Τυχαία Θέματα