Ρίκα Βαγιάνη: Οι αποκαλύψεις για τη μητρότητα και τις εξωσωματικές

Η Ρίκα Βαγιάνη άφησε τη τελευταία της πνοή το πρωί της περασμένης Τρίτης, μετά από γενναία “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. Ο θάνατος της βύθισε στη θλίψη την οικογένεια της, αλλά και τον κόσμο που πάντα τη στήριζε στα επαγγελματικά της βήματα.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Στεφανή και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Οδυσσέα. Η Ρίκα Βαγιάνη

έφερε στον κόσμο τον γιο της, αφού πέρασε τα 40 και με τη βοήθεια της επιστήμης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK! , μίλησε για την ξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και το άγχος που είχε.

“Αγχώθηκα όταν είχα κάποιες εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώνονταν. Αλλά είναι είναι κάτι που θα τρομάξει και ένα κορίτσι που είναι 20 χρονών. Τελικά πήγαν όλα καλά, είχα μια εκπληκτική εγκυμοσύνη, οπότε ακόμα και αν αγχώθηκα κάποιες στιγμές το έχω ήδη ξεχάσει.”, ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική της συμβουλή στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν οικογένεια: “Μας έτυχε, δεν το διαλέξαμε, η επιλογή της υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης. Αν ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα να κάνει παιδιά, μην το αφήσει μέχρι τα 80 που το άφησα εγώ. Η φύση δεν έχει λάβει το memo ότι εμείς θέλουμε να κάνουμε και καριέρα και να γλεντήσουμε και να πάμε στη Νέα Υόρκη και να φύγουμε με ένα σκάφος και να έχουμε 4 δουλειές και να βγάλουμε λεφτά. Είμαι καριερίστα και φιλόδοξη αλλά είμαι πεπεισμένη ότι στον 20ο αιώνα αυτά μπορούν να συνδυαστούν. Υπήρξε μια φορά που απογοητεύτηκα τελείως, έκλεισα το κεφάλαιο παιδί και πέταξα το κλειδί απ’ έξω. Αυτή η ιστορία συντρίβει τα ζευγάρια, σαν να περνούν από μια δηλητηριώδη ομίχλη. Αν δεν κρατιούνται από το χέρι πολύ σφιχτά θα χαθούν”.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο περιστατικό με τη Νικόλιζα: “Πήγα σε κηδεία και νόμιζαν πως είμαι έγκυος. Μια κυρία μου είπε…”

Keywords
Τυχαία Θέματα