Έλληνας που δούλεψε με την Kim Kardashian δηλώνει: “Ο σωματότυπος της είναι περίεργος”!

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος. 

Το μοντέλο που έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό, μίλησε μεταξύ άλλων για τη φωτογράφηση που έκανε με την Kim Kardashian και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη ριάλιτι σταρ και τόνισε: “Ήταν ευγενικότατη, τυπική και μετά πίσω στο καμαρίνι της για την προετοιμασία. Περιμέναμε εμείς, παντού ασφάλεια ώστε να μην μπορείς για κανένα λόγο να βγάλεις φωτογραφία. Ούτε μια σέλφι!

Ο σωματότυπος της είναι περίεργος, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι άλλης ιδεολογίας, άλλης κουλτούρας και δεν μπορώ να το ενστερνιστώ”!

Αναφερόμενος στο Greece’s Next Top Model, αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε ως παίκτης, αλλά μόνο ως κριτής: “Αν πήγαινα, θα πήγαινα σαν κριτής. Όταν κάποιος έχει αποδείξει την αξία του, ποιος είναι και τι κάνει στον χώρο του, δεν χρειάζεται να πάει να συγκριθεί ξανά με κάποιους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν. Να πάω να κάνω τι σαν διαγωνιζόμενος; Να αποδείξω τι”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δούκισσα Νομικού: “Μου λείπει η αθωότητα και αλήθεια…” 

Το καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για τον Τρελαντώνη-“Είναι συγκλονιστικό” 

My Style Rocks 3: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 11 παίκτριες! 

Keywords
Τυχαία Θέματα