Ελισάβετ Σπανού: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor -Φωτογραφίες

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν εκείνη που αποχώρησε πρώτη από τον πέμπτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Η πρώην παίκτρια από την ομάδα των διάσημων ήταν υποψήφια μαζί με τον Βαλάντη από την ομάδα της, αλλά και  με τον Σπύρο Μαρτικά από τους μαχητές. Η ίδια κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

Την Κυριακή (02/01) η τραγουδίστρια επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα

από τον Αγ. Δομινικό. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ωστόσο η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Πριν από λίγη ώρα, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και έγραψε το εξής μήνυμα:

«Σίγουρα η πιο ιδιαίτερη πρωτοχρονιά της ζωής μου… με βρήκε σ ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, μόνη, χωρίς τηλέφωνο ( πιστέψτε με δεν ήταν τόσο τραγικό όσο ακούγεται! Είναι καλή η μοναξιά καμία φορά συν του ότι ανέκαθεν δεν τα πήγαινα καλά με τις γιορτές και τα «πρέπει» τους )Έτσι έκλεισε τον κύκλο της αυτή η χρονιά που γενικά δεν την λες εύκολη…
Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα και τις ευχές! Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη θέλω να ευχηθώ σε όλους ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! Εύχομαι το 2022 να μην μοιάζει με “survivor” αλλά με το «μικρό σπίτι στο λιβάδι»!!»

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet Spanou (@elisavet_spanou)

Διαβάστε επίσης: 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Μένει εκτός GNTM τη νέα σεζόν; -Η απάντηση του μοντέλου

Γιώργος Λιάγκας: Υποδέχτηκε το νέο έτος με βουτιές στη θάλασσα -Βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια με την υγεία της: «Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό, εκεί ξεκίνησε όλο το κακό»

Keywords
Τυχαία Θέματα