Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια με την υγεία της: «Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό, εκεί ξεκίνησε όλο το κακό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» ήταν το πρωί της Κυριακής (02/01) η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και μέσα σε όλα, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της αλλά και για τον γάμο της, λέγοντας πως ακόμη δεν έχει βρει την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε για την περιπέτεια με την υγεία της: «Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω

ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, οπότε έχω ένα καλό ανοσοποιητικό. Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μην μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Έχω βιώσει μεταφυσική εμπειρία, ήταν οδυνηρή»

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα μοναχικά γενέθλια στις φυλακές

Τάσος Παλαντζίδης: «Δεν το θεωρώ έντιμο να παραπονιούνται μετά από χρόνια για όσους κατηγορούνται»

Keywords
Τυχαία Θέματα